Úvod Dohady AKTUÁLNE: HTC One 2014 detailne. Už vieme skoro všetko!

AKTUÁLNE: HTC One 2014 detailne. Už vieme skoro všetko!

6

Zariadenie HTC M8 sa oficiálne stáva najhoršie utajeným zariadením histórie. Vieme cenu, vieme ako vyzerá, vieme, na čo budú slúžiť dva fotoaparáty na zadnej strane, vieme, že ho chceme! Takže je to vlastne jedno, máme sa na čo tešiť. Tu je všetko, čo o tomto zariadení chcete vedieť.

Rozmery novej vlajkovej lode HTC sú 146,36 x 70,6 x 9,35 milimetra. Tento smartfón je teda o niečo hrubší, ako jeho rivali. Tiež si pribalil zopár gramov, keďže ručička váhy ukáže až 160 gramov (čím sa dostáva do zóny menších phabletov). Tešiť sa môžeme na 5 palcový full HD (1080p) obrazovku, procesor Snapdragon 801 taktovaný na 2,3 GHz, 2 GB pamäte RAM, slot pre microSD a nano SIM kartu, miernym sklamaním  je len 2 600 mAh batéria. Výrobca mohol do svojej vlajkovej lode rozhodne napchať aspoň 3 000 mAh (Xperia Z2 má 3200 mAh). Systém vám zaberie približne 6 GB miesta.

Nič bohužiaľ nevieme o primárnom fotoaparáte HTC M8, ten sekundárny sa však bude podobať na minuloročný ultrapixelový senzor so 4 MPix rozlíšením. Čaká nás však veľké vylepšenie predného fotoaparátu, ktorý ponúkne až 5 MPix rozlíšenie. Dočkáme sa aj možnosti nahrávať video v 4K rozlíšení, čím sa HTC doťahuje na konkurenciu. Ďalej sa dočkáme barometra, na FM rádio ale zabudnite.

V neposlednom rade máme možnosť pozrieť sa na spôsob, ktorým bude HTC predstavovať svoju novú vlajkovú loď v reklamách. Ak ste zbehlí v angličtine, možno tam nájdete odpovede na niektoré svoje otázky.

Tak, čo hovoríte na HTC M8? Potešilo/sklamalo vás na ňom niečo?