Úvod Dohady Nový HTC One v benchmarkoch potopil Galaxy Note 3

Nový HTC One v benchmarkoch potopil Galaxy Note 3

14

Čím viac sa blíži oficiálny dátum predstavenia HTC M8, tým viac informácií o ňom máme. Po katastrofálnom dvanásť minútovom videu na ktorom sme si ho mohli zblízka prehliadnuť sa dozvedáme aj všetky jeho špecifikácie, opäť vďaka benchmarkovej aplikácii AnTuTu.

Čo sa týka skóre, nový HTC One predbehol Samsung Galaxy Note 3, ktorý sa svojim výkonom považuje za referenčný smartfón. Napriek tomu, že je pol roka starý, v žiadnom slova zmysle to nie je pomalé zariadenie. Snapdragon 800 s jadrami taktovanými na 2,3 GHz je stále na špici.

HTC M8

Poďme teda na samotné špecifikácie. HTC M8 využíva vylepšený Snapdragon 801 (8974-AB) taktovaný na 2,3 GHzAdreno 330 GPU. Tejto dvojici sekundujú 2 GB pamäte RAM a podľa posledných správ sa môžeme tešiť aj na slot na micro SD kartu. Čo sa týka displeja, taiwanský výrobca siahol po 5 palcovom full HD (1080p) IPS LCD paneli, s ktorým sa momentálne nedá stúpiť vedľa.

Vyzerá to tak, že o novom HTC M8 už vieme takmer všetko. Stále však zostáva záhadou, čo za fotoaparáty sa to vlastne nachádzajú ne zadnej strane, aké majú rozlíšenie a na čo nám budú. Niektoré dohady hovoria o tom, že primárny foťák ponúkne rozlíšenie 13 Mpix a sekundárny je dobre známy ultrapixelový senzor.

Čo hovoríte na nový HTC One? Plánujete si ho kúpiť