Úvod Aplikácie GTA San Andreas po aktualizácii kompatibilné s Exynos procesormi

GTA San Andreas po aktualizácii kompatibilné s Exynos procesormi

4

Poznáte to. Máte zariadenie od Samsungu, ktoré využíva Exynos procesor. Na jednej strane sa môžete tešiť na slušný výkon a výbornú úsporu energie, na druhej strane občas nejaká aplikácia nie je úplne kompatibilná a často vám padá, prípadne ju ani nespustíte. Ak sa to stane pri hre, ktorá je zadarmo, až tak to nevadí, no ak za ňu vysolíte šesť eur, trochu to zamrzí.

Podobný problém bol kedysi aj s hrou Asphalt 8, ktorá bola optimalizovaná už dávnejšie. Tí všímavejší určite postrehli, že sa dala zapnúť iba na nízkej grafike. Na druhej strane, hrateľnosť to neovplyvnilo. Museli ste sa proste len zmieriť s kockatejšími tvarmi áut a slabými efektmi.

O dosť horšie to bolo s GTA San Andreas. Táto, dá sa povedať kultová strieľačka nefungovala takmer vôbec. Aby ste ju spustili, museli ste byť pripojení na internet a aj tak sa vám to podarilo až na tretí-štvrtýkrát. Navyše sa nedali plniť žiadne misie ani chodiť do budov. To mohlo mrzieť napríklad vlastníkov wifi verzie tabletu Galaxy Note 10.1 2014 Edition, medzi ktorých sa tiež počítam.

Takže, dobrá správa! Všetko je opravené. Po odskúšaní môžem potvrdiť, že s ničím už nie sú problémy, hra beží ako má a konečne môžem miesto nezmyselného poflakovania sa aj plniť misie.

Mali ste podobný problém s touto alebo inou aplikáciou?

[app]com.rockstargames.gtasa[/app]