Úvod Aplikácie TOP 5 najlepších galérií pre Android

TOP 5 najlepších galérií pre Android

3

Displeje smartfónov sú čoraz väčšie a ostrejšie, čo nám umožňuje mať čoraz silnejší zážitok zo sledovania videí alebo fotografií.

Dnes má množstvo používateľov vo svojich smartfónoch často desiatky videí alebo stovky či až tisíce fotografií, pričom je dôležité ich mať umiestnené pekne po kope, respektíve v kategóriach.

Zároveň k nim chcete pristupovať rýchlo a robíme tak prostredníctvom aplikácie „Galéria“ a v obchode Google Play ich nájdeme niekoľko, ktoré často prevyšujú tie od výrobcu.

Pozrite sa na TOP päť galérií pre Android.

 

QuickPic

QuickPic-Screenshot

Asi najlepšia galéria pre Android. Jej dizajn je čistý, animácie hladké a plynulé, môžete prechádzať fotografie podľa zložiek a zobraziť ich napríklad v mriežke.

V aplikácii nechýbajú základné nástroje pre úpravu fotografií, môžete si skryť vybrané priečinky a na plochu si môžete umiestniť zástupcu pre konkrétny album.

[app]com.alensw.PicFolder[/app]

 

Flayvr

ku-xlarge

Galéria Flayvr bola navrhnutá tak, aby Vám okrem obyčajného zobrazovania fotografií ponúkla aj zobrazenie na „časovej osi“ s možnosťou triedenia podľa dátumu alebo miesta.

Pokročilé sociálne funkcie umožňujú zdieľanie všetkými smermi a okrem toho má aplikácia príťažlivé používateľské rozhranie.

[app]com.flayvr.flayvr[/app]

 

F-Stop

android-aplikacia-f-stop-3

F-Stop galéria je relatívne čerstvá a dokáže súperiť s najlepšími aplikáciami v tejto kategórii. Okrem samotného prehliadania obrázkov aplikácia podporuje aj animované .gif súbory, pridávanie a editáciu tagov či triedenie materiálu podľa metadát.

Zložky môžete ochrániť heslom a galéria je skvele optimalizovaná.

[app]com.fstop.photo[/app]

 

Foto Days

pic(002)

Foto Days je relatívne jednoduchá aplikácia pre zobrazovanie fotiek, no jej dizajnová stránka je úchvatná. Bola navrhnutá s dôrazom pre detail a okrem klasického zobrazenia fotografií ich dokáže poskytnúť prostredníctvom časovej osi alebo kalendára.

[app]com.rwp.photodays[/app]

 

NeroKwik

NeroKwik-Android-App

Táto galéria má intuitívne a jednoduché používateľské rozhranie so širokou možnosťou použitia editačných nástrojov, dokáže spájať obsah so sociálnymi sieťami alebo kľudne synchronizovať s OS Windows 8 na PC alebo Kindle Fire tabletom.

[app]com.nero.kwikmedia[/app]

Akú galériu používate Vy?

zdroj: tul.com