Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 75.

Piatková porcia Android aplikácií 75.

4

Piatok ako obvykle prichádza aj s niekoľkými tipmi ako na zaujímavé aplikácie tak hry.

Medzi aplikáciami nájdete pekné živé pozadie, aplikáciu pre aktívne notifikácie, zaujímavý lockscreen, PIN ochranu s časovačom alebo nástroj, ktorý dokáže zvýšiť hlasitosť zvukov.

Segment hier reprezentuje logická pecka Room Two, vesmírna strielačka, RC helikoptéra, 2D retro bojová gamesa a jedinečná hra z puzzle žánru.

 

G Flex Live Wallpaper

Populárny vývojár s nickom Wasabi má na svedomí už niekoľko skvelých živých pozadí a medzi jeho ďalšie novinky patrí animované pozadie z flexibilného smartfónu LG G Flex. Pozadie je veľmi jednoduché a pekné.

[app]com.androidwasabi.livewallpaper.gflex[/app]

 

Dynamic Notifications

DynamicNotifications je užitočná aplikácia, ktorá simuluje aktívny displej známy z Motoroly Moto X a dokáže Vás prostredníctvom minimalistickej obrazovky upozorniť na notifikácie, zmeškané hovory a podobne. Viac o funkciách na sprievodnom videu.

[app]com.greatbytes.activenotifications[/app]

 

Snapdragon™ Glance

pic(013)

Táto aplikácia je síce zatiaľ iba v Beta verzii a užijú si ju len majitelia zariadení s Androidom 4.3 a vyšším, ponúka však veľmi funkčnú inteligentnú uzamykaciu obrazovku, ktorá skvele nahradí tú predinštalovanú. Aplikácia Vás bude informovať o počasí, upozorneniach, naplánovaných stretnutiach prostredníctvom kalendára a podobne.

[app]com.xiam.snapdragon.glance[/app]

 

Time PIN

pic(014)

TimePIN je jednoduchá bezpečnostná aplikácia, ktorá dokáže nastaviť PIN kód uzamykacej obrazovky v určitý čas alebo dátum a bude ho meniť podľa nastavených pravidiel. Napríklad ho budete musieť zadať dva krát po sebe alebo zrkadlovo, od zadu. Bezpečnosť je tak na vysokej úrovni.

[app]com.cunninglogic.dynamicpin[/app]

 

Volume Booster

IMAG1221_1385034143

Potrebujete zvýšiť hlasitosť zvuku na vašom Android zariadení? Vďaka tejto aplikácii žiadny problém. Stlačte tlačidlo hlasitosti, počkajte na kalibráciu zvukových nastavení a určite postrehnete zlepšenie.

[app]com.cg.volume.booster[/app]

 

The Room Two

Úžasná logická hra sa dočkala pokračovania a aj v druhej časti budete musieť riešiť logické hádanky v detailne prepracovanom 3D prostredí v tajomnej atmosfére. Dotýkajte sa vecí, približujte sa, otáčajte gombíkmi a podobne. Snáď dospejete k riešeniu. Kvalitám hry zodpovedá aj cena, fanúšikov žánru však určite neodradí.

[app]com.FireproofStudios.TheRoom2[/app]

 

Solar Flux HD

Solar Flux je jednoduchá vesmírna strielačka s istou dávkou návykovosti a prostredím, v ktorom pocítite gravitáciu a fyziku. Vizuálne je hra veľmi pekne spracovaná a pre začiatok môžete vyskúšať jej free verziu.

[app]com.firebrandgames.solarfluxpocket.gplay[/app]

[app]com.firebrandgames.solarflux.gplay[/app]

 

Helidroid 3

Riaďte malý RC vrtuľník a plňte rôzne misie! Budete sa pohybovať po dome, záhrade ako aj okolo bazéna v prepracovanom 3D prostredí a ak sa Vám zrovna nechce plniť náročné misie, zvoľte si režim voľného letu a len tak skúmajte okolie.

[app]com.heuer.helidroid3[/app]

 

Only One

2D retro hry majú obrovskú základňu fanúšikov a v tejto konkrétne budete musieť bojovať na obrovskom kameni a likvidovať všetkých nepriateľov prostredníctvom rôznych bojových techník. 70 levelov Vás zamestná na dostatočne dlhú dobu.

[app]com.rebelbinary.onlyone[/app]

 

Pressurizer

Veľmi zaujímavá puzzle hra, v ktorej budete riadiť vodu pod tlakom a spájať tak dôležité uzly celého logického systému. Ak obľubujete skutočné výzvy, skúste každú úroveň dokončiť na 100 percent.

[app]com.epiphanous.pressurizer[/app]

zdroj: GP