Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 74.

Piatková porcia Android aplikácií 74.

1

Naša piatková telenovela pokračuje 74. dielom a prináša päť zaujímavých tipov na aplikácie ako aj päť kusov hier.

Z aplikácií nájdete zaujímavý slovenský projekt vypadni.sk, Xperia aplikáciu, hlasový záznamník, zoznam kúpených aplikácií a novú spravodajskú aplikáciu známej televízie.

Z hier ponúkame zábavnú plošinovku, lietajúceho 3D robota, neposedný plameň, pokračovanie skvelej budovateľskej hry a krvavého nájomného vraha.

 
pic(003)

Vypadni.sk
Aplikácia vypadni.sk je súčasťou rovnomenného webu, ktorá ponúka užívateľom zaujímavé miesta Slovenska s databázou tisícok fotografií. K obsahu môžete prispieť aj Vy a ak neviete kam na víkend, inšpirujte sa.
[app]sk.vypadni.waypoint[/app]

[embedvideo id=“FtsxQrw7Emo“ website=“youtube“]

Xperia Transfer Mobile
Chystáte sa zaobstarať si novú Xperiu od Sony? Pomocou tohto nástroja si jednoducho a bezpečne dokážete preniesť zo starého Android zariadenia či iPhone-u všetky kontakty, fotografie ako aj ďalší materiál.
[app]com.sonymobile.xperiatransfermobile[/app]

[embedvideo id=“Jc15r_99a38″ website=“youtube“]

Cogi
Cogi je nenáročný „diktafón“, ktorý Vám umožní jednoducho zachytávať hlasové poznámky pri prednáškach a podobne, pričom si môžete vyselektovať len tie dôležité a užitočné časti rozhovorov.
[app]com.cogi.mobile[/app]

pic(010)

My Paid Apps
Nakupujete aplikácie a hry v Google Play Store? V tejto aplikácii nájdete jednoduchý zoznam všetkých, ktoré ste si zakúpili.
[app]com.jkg.mypaidapps[/app]

pic(011)

TVNOVINY.sk
Televízia Markíza uvidela do obchodu Google Play spravodajskú aplikáciu TVNOVINY.sk, v ktorej nájdete aktuálne dianie z domova, zahraničia, ekonomiky, regiónov, športu a šoubiznisu. V spravodajstve nechýbajú fotografie ako aj videá.
[app]com.markiza.tn[/app]

[embedvideo id=“v8mOnrEVFL8#t=27″ website=“youtube“]

Platforms Unlimited
Táto 66 centová plošinovka funguje na princípe „nekonečného behu“ a s elementom budete musieť skákať cez a po rôznych prekážkach s fyzikálnymi vlastnosťami. Úrovne sa generujú automaticky, takže o zábavu je postarané.
[app]com.XperimentalZGames.PlatformsUnlimited[/app]

[embedvideo id=“h7U1NKkcTwc#t=47″ website=“youtube“]

Rocket ROBO
V ďalšej lacnej a zábavnej hre sa budete musieť prostredníctvom milého robota a jetpacku v prepracovanom 3D prostredí dostať do cieľa. Pozor budete musieť dať na prekážky a pomôže Vám v tom dobré načasovanie a prepracovaný fyzikálny model.
[app]com.BadKraken.rocketRobot[/app]

[embedvideo id=“NpvxfXdmiFA“ website=“youtube“]

Pyro Jump
V hre Pyro Jump budete vystupovať v úlohe malého plamienka, ktorý treba udržovať pri živote zbieraním ďalších, malých plamienkov. Samozrejme to bude v krkolomných prostrediach a čaká na Vás aj 25 Google Play achievementov.
[app]air.com.pinpinteam.pyrojump[/app]

pic(012)

City Island 2
Druhé pokračovanie budovateľskej hry je prepracovanejšie po všetkých smeroch a budete v nej musieť vybudovať virtuálne mesto so všetkým čo k mestu patrí. Návykovosť hry je zaručená.
[app]com.sparklingsociety.cityisland2[/app]

pic(002)

Clear Vision 3
Dýchajte pomaly, zamierte na svoj cieľ a vystrelte! Už v treťom pokračovaní úspešnej hry sa opäť ocitnete v úlohe nájomného vraha v temnom príbehu, ktorý je rozkúskovaný do 55-tich krvavých misií.
[app]air.com.dpflashes.clearvision3[/app]

zdroj: GP