Úvod Novinky O2 je fér. Vďaka bezplatnej infolinke 0800 02 02 02 sa dozviete...

O2 je fér. Vďaka bezplatnej infolinke 0800 02 02 02 sa dozviete ako rýchlo Vám k nim prenesú číslo

3

Keď Vám skončí paušál, máte pred sebou obrovskú dilemu. Na jednej strane môžete prijať ponuku retenčného oddelenia, na strane druhej tu máte možnosť vyskúšať služby iného operátora.

O2 sa snaží, aby bol proces prechodu pod ich krídla čo najjednoduchší a tak po novom zriadil bezplatnú infolinku 0800 02 02 02, na ktorej sa za pár sekúnd dozviete, ako dlho by im trvalo, kým by do svojej siete preniesli Vaše číslo.

„Odísť po skončení viazanosti od jedného mobilného operátora k druhému a pritom si nechať svoje staré číslo už nie je dnes také náročné ako v minulosti. Neustále bojujeme proti neférovým praktikám a zbytočným poplatkom. O2 veľkou mierou prispelo k zjednodušeniu procesu prenositeľnosti čísla a výraznému skráteniu lehoty na dnešné 4 pracovné dni. Aj to je dôvod na zriadenie bezplatnej linky na čísle 0800 02 02 02, na ktorej si každý môže overiť, aké rýchle a pohodlné je preniesť si číslo do O2. Číslo totiž patrí zákazníkovi, zbytočné pokuty a poplatky jednoducho nie sú fér a zákazník zistí aj to, že nikam nemusí ísť, všetko spravíme zaňho. Dôkazom je viac ako 635 tisíc prenesených čísiel k nám, “ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

infolinka
Na bezplatnej infolinke sa dozviete, ako rýchlo by trvalo prenesenie Vášho čísla do O2
Zdroj: Tlačová správa