Úvod Výrobcovia LG LG G2 mini bude dostupný v troch verziách

LG G2 mini bude dostupný v troch verziách

0

Oficiálne predstavenie LG G2 mini bolo neprekvapilo len nás, ale aj novinárov po celom svete. Všetko však nie je také jasné, ako to na začiatku vyzeralo. LG totiž vyrobil hneď tri verzie LG G2 mini, ktoré sa medzi sebou líšia v kľúčových komponentoch.

 

Prvá verzia

Prvá verzia sa od ostatných odlišuje tým, že podporuje LTE pripojenie a to vďaka čipsetu Snapdragon MSM8926 (Snapdragon 400), ktorý ponúka 4 Cortex-A7 jadrá o takte 1.2GHz a grafický čip Adreno 305. Táto verzia okrem toho ponúkne 8MPix zadný fotoaparát, rýchlosť sťahovania až do 150Mbps a NFC.

 

Druhá verzia

Druhá verzia podporuje len 3G pripojenie. Poháňať ju bude Snapdragon MSM8226 (Snapdragon S4), pričom zvyšok špecifikácií zostáva rovnaký, ako v prípade prvej verzie. To znamená, že na zadnej strane sa taktiež nachádza 8MPix senzor, no zariadenie dosiahne maximálnej rýchlosti sťahovania len 21Mbps pomocou HSDPA, pričom chýba aj podpora NFC.

 

Tretia verzia

Nakoniec tu máme poslednú, tretiu verziu. Táto verzia opäť podporuje LTE, no tentokrát je určená špecificky pre latinskú Ameriku. Pod displejom bude tomuto LG G2 mini biť čipset Nvidia Tegra 4i, ktorý ponúka 4 Cortex-A9 jadrá, nataktované na 1.7GHz). Na zadnej strane sa nachádza 13MPix fotoaparát a rýchlosť sťahovania sa teoreticky môže priblížiť k 100Mbps. Ani táto verzia nepodporuje NFC.

Všetky tri verzie vážia presne 121 gramov, pričom dostupné by mali byť už v marci a to v čiernej, lunárne bielej, červenej a zlatej farbe. Takáto široká ponuka farieb však nebude dostupná v každom štáte.