Úvod Výrobcovia LG LG G2 mini oficiálne: 4.7 palcový displej a priemerné špecifikácie

LG G2 mini oficiálne: 4.7 palcový displej a priemerné špecifikácie

5

Podľa toho, na čo upozorňoval LG s ich obrázkami sme očakávali, že nový LG G2 mini bude predstavený až na MWC, teda udalosti, ktorá začína už v pondelok. LG Holandsko to nadšenie asi nezvládli a nové zariadenie predstavili už dnes.

LG si priravil dve verzia G2 mini. Vybrať si tak môžete medzi verziou so Snapdragon 400 a Nvidia Tegra 4i. Oba čipsety ponúkajú štvorjadrový čipset s jadrami nataktovanými na 1.2GHz, ktorým robí doprovod skromný 1GB RAM. LG si pripravil aj verziu bez LTE, ako aj verziu s možnosťou využitia dvoch SIM.

LG sa rozhodol využiť 4.7 palcový qHD displej (540 x 960). Zariadene beží na Android 4.4 KitKat, ktorý je prekrytý používateľským rozhraním Optimus.

lgg2mini2

Zadná strana LG G2 mini je takmer identická k LG G2. Na hornej časti zadnej strany nájdeme 8MPix fotoaparát s LED bleskom. Pod krytom nájdeme 2 440mAh batériu, ktorá je vymeniteľná, ako aj microSD kartu, pomocou ktorej si môžete rozšíriť vnútornú pamäť, ktorá je v prípade LG G2 len 8GB.

LG tvrdí, že G2 bude dostupný najskôr v Rusku a to už v marci. Vo zvyšku Európy by sa mal objaviť v apríli. LG G2 bude dostupný v čiernej, bielej, červenej a „šampanskej“ farbe.

Zdroj: GSMInfo via GSMArena