Úvod Smartphony Aktualizácie LG G2 začal v USA dostávať aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

LG G2 začal v USA dostávať aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

1

Podľa posledných informácií začal LG aktualizovať svoju najnovšiu vlajkovú loď na Android 4.4 KitKat. Bohužiaľ, jedná sa o aktualizáciu, ktorá prebieha len v Spojených štátoch a aj tam len u jedného operárotra – AT&T.

Dobrou správou však je, že LG pravdepodobne skončil s optimalizáciou najnovšej verzie Androidu a teraz sa už čaká len na certifikáciu a odladenie posledných chybičiek, ktoré môžu nahlásiť prví šťastní majitelia spomínanej aktualizácie.

 
 

Aktualizácia pre LG G2 prináša tieto vylepšenia

  • Vylepšené užívateľské prostredie: Najnovšia verzia Androidu prináša niekoľko malých vylepšení, vrátane jednofarebných ikoniek v notifikačnej lište, nový full-screen mód pri hrách a aplikáciách a vylepšenú bezpečnosť.
  • Vylepšená spotreba energie: Smartfón prehráva hudbu efektívnejšie a podporuje vylepšenú verziu určenia polohy, ktorá šetrí batériu
  • Vylepšený výkon: Najnovšia verzia Androidu prináša viditeľne vyšší rýchlosť, pričom aplikácie v priemere bežia o 17 percent rýchlejšie než predtým. Rýchlejšie je aj prehliadanie webu a to vďaka Chromium enginu.
  • Tlačenie cez cloud: Android 4.4 KitKat so sebou prináša podporu tlačenia dokumentov cez cloud, či už ste pripojení cez WiFi, alebo cez Bluetooth.
  • Vylepšená funkcionalita „Knock On“: LG vylepšil citlivosť a responzívnosť funkcie Knock On, ktorá slúži na odomknutie telefónu jednoduchým poklepaním po displeji.

O dostupnosti pre medzinárodnej verzii sa zatiaľ vie len toľko, že dostupná by mala byť počas marca.