Úvod Výrobcovia LG LG G Pro 2 oficiálne odhalia už 13. februára v Kórei

LG G Pro 2 oficiálne odhalia už 13. februára v Kórei

0

Nakoniec to vyzerá tak, že sa očakávaného nástupcu LG G Pro dočkáme ešte skôr, ako sme pôvodne mysleli. Popredné kórejské média dostali totiž pozvánky na tlačovú konferenciu, organizovanú spoločnosťou LG, s názvom „Knock-knock knockin’ on„, ktorá sa má konať už o pár dní v hlavnom meste Južnej Kórei – Seoule. Informoval technologický web phandroid.com

27. januára LG oficiálne potvrdilo, že G Pro 2 uzrie svetlo sveta v priebehu následujúceho mesiaca – čiže februára. Avšak, až doteraz nebolo jasné, či uvidíme novinku po prvý krát priamo na podujatí MWC 2014 (24. až 27. 2.) v Barcelone alebo niekedy pred jeho začiatkom. Deň D tak bude s 99% pravdepodobnosťou na tlačovej konferencii 13. februára. Veľmi podobnú taktiku realizoval kórejsky výrobca spotrebnej elektroniky aj s prvým kúskom – LG G Pro.

lg-g-pro-2-predstavenie
Pozvánka od LG
Foto: zdnet.co.kr

Dôvodom predčasného odhalenia LG G Pro 2 môže byť aj fakt, že na MWC 2014 bude predstavených viacero konkurenčných smartfónov, takže sa nebude venovať jednotlivým novinkám až taká pozornosť ako počas bežných dní.

13 Mpix, OIS+, 4K videá

Android smartfón G Pro 2 ponúkne pôžitok z 13MPix hlavného fotoaparátu s vylepšenou optickou stabilizáciou (OIS+) či možnosťou natočiť video v rozlíšení 4K (3 840 x 2 160 pixelov). Od displeja neznámej veľkosti (5.9-palca?) je zase očakávané Full HD rozlíšenie. Ten by mal zároveň tvoriť až cez 77% celkovej plochy prednej strany zatiaľ neoficiálneho zariadenia.

Zdroj: phandroid.com