Úvod Výrobcovia Lenovo Smartfón Lenovo S860 ponúka gigantickú 4 000 mAh batériu

Smartfón Lenovo S860 ponúka gigantickú 4 000 mAh batériu

16

Veľa ľudí sa sťažuje, že smartfóny dostávajú stále lepšie a lepšie procesory, väčšie obrazovky s vyšším rozlíšením, ale na batérie sa pritom zabúda. Miesto toho, aby sa výrobcovia zamerali na zväčšenie bateriek, radšej stále viac a viac zmenšujú hrúbku svojich zariadení, čo je prakticky zbytočné. Našli ste sa v tomto odstavci? V tom prípade je nový Lenovo S860 ideálna voľba práve pre vás.

Nový smartfón od čínskeho výrobcu síce neponúka high-end špecifikácie, no na druhej strane svoje nové zariadenie vybavil veľkou 4 000 mAh batériou, s ktorou by ste mali byť schopní volať až 43 hodín, pričom zariadenie vydrží v stand-by móde až 40 dní. Táto obrovská kapacita sa samozrejme odzrkadlila aj na hrúbke, ktorá je až 10,6 mm.

Lenovo tento smartfón vybavil 5,3″ IPS LCD displejom s HD (720p) rozlíšením. Pod kapotou mu tiká štvorjadrový 1,3 GHz procesor od MediaTek a tiež ponúka 2 GB pamäte RAM. Fotiť budete môcť s 8 MPix zadným a 1,6 Mpix predným fotoaparátom, pričom o softvér sa stará Android 4.2, ale dúfajme, že sa dočká aktualizácie na 4.4 KitKat.

Lenovo S860 ponúkne relatívne dobrú konektivitu. Pripojíte ho na HSPA+ sieť, nechýba WiFi a Bluetooth 3.0, menším bonusom je podpora dvoch SIM kariet.

Ako sa vám páči nový Lenovo S860? Oslovil vás? 

Zdroj: AndroidAuthority