Úvod Smartphony Dohady HTC Desire 8: Krásny dizajn, 5.5″ displej a priemerné špecifikácie

HTC Desire 8: Krásny dizajn, 5.5″ displej a priemerné špecifikácie

5

Len pár dní po tom, ako v HTC prisľúbili, že sa začnú sústrediť aj na low-end a mid-range zariadenia sa na internete objavuje zmienka o Desire 8, novom mid-range štýlovom zariadení.

Získanie obrázku má na svedomí čínsky web MyDrivers čo neskôr potvrdil aj Richard Lai pracujúci pre Engadget. Jednať by sa malo o nový rad zariadení Desire 8, ktorý by mohol byť predstavený už čoskoro, pravdepodobne na MWC koncom mesiaca.

Práve sa pozeráte na dual-SIOM zariadenia s obrovským 5,5 palcovým displejom so zatiaľ neznámym rozlíšením. HTC Desire 8 ponúka druhý najväčší displej zo všetkých Android smartfónov, ktoré vyrábajú. O špecifikáciách toho bohužiaľ veľa nevieme, no vieme, že na zadnej strane bude cvakať 13MPix senzor, zatiaľ čo na prednej strane sa na Vás bude pozerať 5MPix modul. Ak sa radi fotíte na záchodoch, toto je telefón práve pre Vás.

Podľa renderu si môžeme byť istí, že HTC bude pokračovať s úspešnými duálnymi reproduktormi v podaní BoomSound.

ABSENCIA KAPACITNÝCH TLAČIDIEL A KVALITNÝ FOTOAPARÁT POUKAZUJÚ NA TO, ŽE TO HTC MYSLÍ VÁŽNE

Zariadenie bude dostupné v piatich farbách a to v bielej, červenej, žltej, oranžovej a v azúrovej. HTC teda načúva trhu, ktorý čoraz častejšie siaha po farebných telefónoch – viď Nexus 5, rad Nokia Lumia, alebo iPhone 5c.

Tí z Vás, ktorí sa v problematike mobilných zariadení pohybujete deň čo deň ste si možno všimli, že podobne ako HTC One 2014, ani HTC Desire nebude podporovať kapacitné tlačidlá. Tie by mali vymeniť softvérové tlačidlá, tak ako v prípade Nexus 5.

Nový Desire 8 sa nám veľmi páči, poskytuje krásny dizajn, dostatočne veľký displej na to, aby uchvátil milovníkov prerastených obrazoviek a fotoaparáty s dostatočným rozlíšením. Teraz nám už len ostáva veriť, že sa dozvieme aj zvyšok špecifikácií a že sa toto zariadenie objaví aj na európskom trhu.

Čo na Desire 8 hovoríte Vy?

Zdroj: Endgadget via AndroidAuthority