Úvod Výrobcovia HTC Hodinky Google Now vyrobí HTC, okrem toho vyrobí ďalšie nich nositeľné produkty

Hodinky Google Now vyrobí HTC, okrem toho vyrobí ďalšie nich nositeľné produkty

4

HTC údajne vyrobí tri nové nositeľné produkty. Jeden z nich by mal podľa servera Bloomberg ukázať už budúci týždeň v Barcelone. Taiwanský výrobca by hodinky však nemal ukázať verejnosti, pričom založené by mali byť na Qualcomm Toq. Použiť by dokonca mali revolučnú technológiu Mirasol. Zdroj, ktorý sa vyjadril pre Bloomberg ďalej tvrdí, že hodinky ponúknu pripojenie cez Bluetooth a prehrávač hudby.

HTC má okrem toho pracovať na ďalších dvoch nositeľných zariadeniach, vrátane elektronického náramku, ktorý prehráva hudbu a ďalších hodinkách, ktoré budú založené na službe Google Now. Aj napriek tomu, že koncept Google Now hodiniek dáva asi najväčší zmysel, do tohto dňa neexistuje ani jeden prototyp, ktorý by ponúkal takúto funkcionalitu.

hodinkygoogle

HTC sa aj naďalej snaží vylepšiť ich príjem, pričom nositeľné zariadenia by im v tom mali pomôcť. CEO spoločnosti, Peter Chou sa o nositeľných zariadeniach vyjadril ako o ‚kritických‘ no ako sám povedal, takéto hodinky nemôžu byť len na okrasu. Predsedkyňa HTC, Cher Wang potvrdila, že HTC do konca roka 2014 predstaví aspoň jedno takéto nositeľné zariadenie.

Kúpili by ste si hodinky od HTC?

Zdroj: Bloomberg via TheVerge