Úvod Smartphony Dohady Samsung Galaxy S5 s QHD displejom pôjde na trh až začiatkom leta

Samsung Galaxy S5 s QHD displejom pôjde na trh až začiatkom leta

1

Už dlhšie sa hovorí o tom, že nová vlajková loď juhokórejského giganta Samsungu by mala priniesť 5,25″ Quad HD (2560 x 1440p) displej. Neskôr sme sa však dozvedeli, že sa chystá aj 1080p verzia. Ako to teda bude?

No, pravdepodobne takto. Samsung si pre nás pripraví hneď dve S5-ky. Jedna s klasickým full HD displejom a skvelými špecifikáciami sa začne predávať už o pár týždňov. Stále sa však bude pracovať na pokročilejšej verzii, pravdepodobne so 64-bitovým procesorom (alebo Snapdragon 805) a ďalšími vychytávkami, ktorá pôjde na trh až o niekoľko mesiacov, pravdepodobne až začiatkom leta.

Zopakujme si teda to, čo už vieme. „Štandardná“ verzia Galaxy S5 príde pravdepodobne s čipsetom Snapdragon 800, 3GB RAM, full HD 5,25″ displejom, 3 000 mAh batériou a 16/20 Mpix fotoaparátom a na trh sa dostane v marci.

K tomuto high-end smartfónu Samsung o pár mesiacov pripojí „prémiovú“ verziu s lepším procesorom, obrazovkou, snáď opticky stabilizovaným fotoaparátom a dúfajme, že aj batériou. Táto verzia sa na trh dostane až začiatkom leta.

Čaká nás teda zaujímavé obdobie. Čo hovoríte na túto taktiku? Je možné, že originálny Galaxy S5 po predstavení prémiového kusu o čosi zlacnie?

Zdroj: AndroidAuthority