Úvod Novinky Samsung Galaxy S4 dostáva aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

Samsung Galaxy S4 dostáva aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

17

Vyzerá to tak, že Samsung chce stihnúť zaktualizovať svoju poslednú vlajkovú loď ešte pred predstavením tej novej. Samsung Galaxy S4 totiž práve začal dostávať aktualizáciu na Android 4.4 KitKat.

Najnovšia aktualizácia na Android 4.4.2 KitKat prináša len malé zmeny užívateľské prostredia. Najviac si majitelia minuloročnej vlajkovej lodi Samsungu všimnú bielych ikoniek v notifikačnej lište, ktoré nahradia farebné ikonky, ktoré Samsung vo svojich zariadeniach používal doteraz.

Telefón by mal byť po aktualizácii svižnejší, čo sa prejavilo aj na lepšom výsledku v benchmarkoch. Samsung okrem toho vylepšil aj uzamykaciu obrazovku, do ktorej pridal ikonku fotoaparátu, ktorá Vás okamžite zoberie do aplikácie fotoaparátu. Pokiaľ si pustíte pesničku, titulný obrázok albumu – pokiaľ je dostupný – odteraz zaberie celý displej. Vylepšenia sa dočkala aj klávesnica, hlavne keď telefón držíte na šírku.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Android 4.4.2 KitKat so sebou prináša podporu bezdrôtového tlačenia, podporu nových smajlíkov, možnosť zmeniť si predvolenú stock SMS aplikáciu a Hangouts za inú SMS/MMS aplikáciu a oveľa viac.

s4kitkat2
Samsung začal aktualizovať Galaxy S4, na najnovšiu verziu Android 4.4.2 KitKat.

Novú aktualizáciu Samsung začal rozposielať vo vlnách a preto je možné, že ste ju ešte nedostali, no to by nemalo trvať dlho. Ak však máte telefón priamo od operátora, pripravte sa na dlhšie čakanie, keďže ako všetky softvérové aktualizácie, aj túto pred vypustením musia preveriť a certifikovať.

Ak sa chcete pozrieť či si aktualizáciu môžete stiahnuť už dnes, pripojte svoj Samsung Galaxy S4 k PC a aktualizáciu skontrolujte cez program Kies. Aktualizáciu môžete skúsiť vyhľadať aj pomocou klasického hľadania priamo v telefóne.

Podľa posledných informácií zatiaľ aktualizáciu začali dostávať len majitelia v Rusku. Ak sa táto situácia zmení a aktualizáciu obdržíte aj na Slovensku, neváhajte nám poslať screenshoty, radi ich uverejníme.