Úvod Anketa ANKETA: Kúpili by ste si iAndroid?

ANKETA: Kúpili by ste si iAndroid?

18

Elegantný dizajn s precízne spracovanou konštrukciou v štýle iPhone a operačný systém od Google. Tak takáto zaujímavá kombinácia nie je podľa slov jedného zo spoluzakladateľov technologického giganta Apple žiadne sci-fi. Steve Wozniak opäť povedal svetu, ako sa veci majú.

Podľa Wozniaka totiž nič nedrží Apple od trhu s Android zariadeniami, „Môžeme hrať v dvoch arénach súčasne“ uviedol v rozhovore pre Wired. Kalifornské jabĺčko by tak údajne mohlo s prehľadom konkurovať súčasným výrobcom smartfónov s operačným systémom Android – a to aj vďaka precíznemu vzhľadu či výrobe. Viac pikantných detailov zo spomínaného rozhovoru nájdete v našom článku.

android-iphoneNás by však teraz skôr zaujímalo, aký názor máte na zariadenie iAndroid Vy. Boli by ste ochotní investovať do smartfónu, ktorý nesie logo s nahryznutým jabĺčkom a zároveň je poháňaný našim obľúbeným systémom?

Bola by podľa Vás cenovka iPhonu s Androidom úplne niekde inde, ako je súčasný štandard pri vlajkových lodiach od Samsungu, HTC, LG či Sony?

Anketa

[poll id=218]