Úvod Dohady Xperia Z2 už o pár týždňov na MWC 2014. Čo môžeme očakávať?

Xperia Z2 už o pár týždňov na MWC 2014. Čo môžeme očakávať?

3

Relatívne nedávno bola predstavená nová vlajková loď od firmy Sony  známa ako Xperia Z1. Sony je známa svojou vysokou frekvenciou predstavovanie high-end smartfónov. Neubehlo ešte ani pol roka a vo vzduchu už visí približný dátum predstavenia Xperie Z2, ktorá sa bude snažiť nadviazať na úspech svojej predchodkyne.

Dočkať by sme sa mali pravdepodobne už vo februári počas MWC 2014. To je veľmi zaujímavé, pretože Z1 tiká pod kapotou Snapdragon 800, má päť palcový full HD displej a 3 000 mAh batériu. Otázkou teda je, čo Sony plánuje vylepšiť? Môžeme predpokladať, že to bude jedno z prvých zariadení so Snapdragonom 805 a pravdepodobne sa dočkáme aj displeja s lepšími pozorovacími uhlami a (QHD rozlíšením?). Snáď bude vylepšená aj batéria. Je to ale vážne taký veľký posun vpred?

NAJNIŽŠIA CENA SONY XPERIA Z1:

Sony očividne ostáva verná svojej tradícii polročných vylepšení. Nie je to ale trochu kontraproduktívne? Zákazníci by určite radi vlastnili najvýkonnejší Sony smartfón dlhšie ako zopár mesiacov. Na druhej strane, snáď výrazne zlacnie súčasná vlajková loď. Čo si o tom myslíte vy?

Zdroj: Pocketnow
Obrázok: Ibtimes