Úvod Aplikácie TOP 10 aplikácií pre dokonalé prispôsobenie vášho smartfónu

TOP 10 aplikácií pre dokonalé prispôsobenie vášho smartfónu

5

Pokiaľ ide o operačný systém Android ako taký v našich zariadeniach, limit pre jeho prispôsobenie a personalizáciu azda neexistuje. Vďaka šikovným vývojárom a ich aplikáciam dokážete pretvoriť svoj smartfón alebo tablet doslova k obrazu svojmu.

Pravdou je, že každému užívateľovi vyhovuje niečo iné a ak Vás omrzel klasický vzhľad užívateľského prostredia a chcete vyskúšať iný prístup k funkcionalite, pozrite si nasledujúcich 10 aplikácií, ktoré zmenia spôsob ako pracujete so svojím Androidom.

Výhodou je, že mnohé z nich sú bezplatné alebo sú v okresanej verzii zadarmo, takže si ich môžete bezpečne vyskúšať a až pri následnej spokojnosti zakúpiť plnú verziu.

 

Easy Touch

pic(014)

Easy Touch je akýsi widget či skôr tlačidlo, ktoré je nadradené vášmu užívateľskému prostrediu a umožní Vám rýchly prístup k nastaveniam, karte aplikácií a k ďalším atribútom. Aplikácia má príjemný vzhľad, takže okrem skvelej funkcionality aj lahodí oku.

[app]com.shere.easytouch[/app]

 

Animated Widget Contact

[fve]http://youtu.be/NKz6FAjehHs[/fve]

Pristupujte k svojim kontaktom prostredníctvom zaujímavého widgetu, ktorý ponúka animované prostredie pre odoslanie správ, uskutočnenie hovoru a podobne pri vybranom kontakte. Plná verzia aplikácie Vám dovolí umiestniť na plochu viac odkazov pre kontakty.

[app]com.mobilityflow.awidget[/app]

[app]com.mobilityflow.awidget.pro[/app]

 

Unity Launcher

[fve]http://youtu.be/Nym-o7Ogc7k[/fve]

Launcher je inšpirovaný tým z Ubuntu Touch a jeho tvorcom išlo o to, ako ešte viac spríjemniť používanie multitaskingu. Nechýba teda známa bočná lišta a podpora pre gestá alebo prístup k všetkému možnému len obyčajným potiahnutím prsta po obrazovke.

[app]com.np.omkar.unityfree[/app]

[app]com.np.omkar.unity[/app]

 

Missed it!

[fve]http://youtu.be/92vhOce1uNU[/fve]

Hľadáte niečo, čo Vám pomôže sledovať všetky notifikácie a pekne po kope? Missed it funguje ako aplikácia ale aj widget a dokáže zobraziť všetky neprijaté hovory, správy,maily…proste informácie zo všetkých aplikácií, ktoré dokážu na seba upozorniť notifikáciou.

[app]net.igecelabs.android.MissedIt[/app]

 

Backgrounds and wallpapers HD

[fve]http://youtu.be/N4D6DDIf7RU[/fve]

K možnostiam prispôsobenia patria bez pochyby pozadia. V tejto aplikácií ich nájdete nespočetné množstvo rozdelených do kategórií alebo podľa popularity a každý si musí zaručene vybrať.

[app]com.ogqcorp.bgh[/app]

 

Quad Drawer

[fve]http://youtu.be/7g4ho7YeppU[/fve]

Tento nástroj pochádza z dielne tvorcov aplikácie Beautiful Widgets a slúži ako alternatívny zoznam aplikácií. Vďaka intuitívnemu vyhľadávaciemu panelu sa rýchlo zorientujete v množstve nainštalovaných aplikácií a dokážete k nim pristupovať až dva krát rýchlejšie ako pri klasickom riešení.

[app]com.levelup.quad[/app]

 

Floating Notification

[fve]http://youtu.be/GfG6uUPj8XA[/fve]

Poznáte chatovacie bubliny z Facebook messengera? Táto aplikácia dokáže v podobných pop-up bublinách zobraziť notifikácie ale zo všemožných aplikácií. Funguje aj pri fullscreen zobrazení a rovnako si môžete stiahnuť rôzne témy pre aplikáciu. Sledujte video vyššie.

[app]robj.floating.notifications[/app]

[app]robj.floating.notificationsunlocker[/app]

 

Thumb Keyboard

[fve]http://youtu.be/F3b_X-vtOJk[/fve]

Ak si dokážete prispôsobiť domácu obrazovku, či upozornenia prečo nie aj klávesnicu? Thumb Keyboard dbá na intuitívne rozloženie kláves a písanie je tak oveľa pohodlnejšie. Pohrajte sa s nastaveniami a možnosťami, je ich skutočne mnoho.

[app]com.beansoft.keyboardplus[/app]

 

Handcent SMS

pic(016)

Aj keď SMS správy už nie sú zrovna v móde, mnohí používatelia na ne nedajú dopustiť. Handcet SMS skvele nahradí predinštalovanú aplikáciu správ s podporou pop-up okien pre rýchle odpovedanie, nástrojov pre kontrolu pravopisu a pre vyššiu bezpečnosť dokážete chrániť správy heslom.

[app]com.handcent.nextsms[/app]

 

Buzz launcher

[fve]http://youtu.be/oGyyypOOGsM[/fve]

Buzz Launcher patrí k špičke prispôsobiteľnosti a je jedinečný svojím repozitárom, v ktorom sa nachádza obsah tvorený priamo užívateľmi tejto aplikácie, a ktorý môžete voľne používať. Obrovské množstvo štýlov pre domácu obrazovku musí dostať každého.

[app]com.buzzpia.aqua.launcher[/app]

zdroj: PA,GP