Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy Note 3 (SM-N900) dostáva aktualizáciu na Android 4.4.2 KitKat

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N900) dostáva aktualizáciu na Android 4.4.2 KitKat

7

Samsung začal podľa dostupných informácií aktualizovať už aj Exynos-verziu tabletofónu Galaxy Note 3 (SM-N900). Samotná aktualizácia na Android 4.4.2 KitKat by mala prebiehať tradične, v určitých fázach, ktoré závisia od špecifickej distribúcie mobilného zariadenia. Ak Vám zatiaľ nebola aktualizácia ponúknutá, malo by sa tak stať v následujúcich dňoch či týždňoch. Informoval web sammobile.com

Kórejsky gigant tak nadviazal na nedávno odštartované uvoľňovanie KitKat (Android 4.4.2) aktualizácie pre Galaxy Note 3 (SM-N9005) s čipsetom Snapdragon od Qualcommu. Pre majiteľov tabletofónu od mobilných operátorov sa pravdepodobne čakacia doba mierne predĺži, nakoľko musí aktualizácia prejsť ešte cez konkrétneho operátora a až potom je ponúknutá užívateľovi na stiahnutie.

Technologický web sammobile.com prišiel pred týždňom s novinkou, podľa ktorej začala v Poľsku dostávať Snapdragon-verzia Galaxy Note 3 (SM-N9005) aktualizáciu na 4.4.2 cez softvér Kies, pričom sa nevylučoval ani príjem aktualizácie prostredníctvom OTA, o čom však ešte nemal spomínaný web v tej dobe žiadne informácie.

Android 4.4.2 KitKat pre Samsung Galaxy Note 3 prináša napríklad mierne dizajnové vylepšenia v užívateľskom prostredí, podporu pre bezdrôtovú tlač dokumentov, možnosť výberu medzi Google aplikáciou Hangouts a klasickou aplikáciou od Samsungu pre SMS/MMS, podporu pre nových smajlíkov, zvýšenie výkonu i vylepšenie uzamknutej plochy – pridanie rýchleho tlačidla pre fotoaparát a zobrazovanie obrázku albumu interpreta pri počúvaní hudby na celej obrazovke.

Zdroj: sammobile.com