Úvod Aplikácie PREHĽAD: TOP 5 najlepších balíčkov ikoniek pre Android

PREHĽAD: TOP 5 najlepších balíčkov ikoniek pre Android

11

Výmena balíčkov ikoniek je skvelý spôsob akým si upraviť svoje Android zariadenie. Zatiaľ čo základné „launchery“ nepodporujú zmenu ikoniek, takmer všetky launchery, ktoré nájdete na Google Play túto funkcionalitu podporujú.

Či už ste teda fanúšikmi Nova, Apex alebo nejakého iného launcheru, máte možnosť stiahnuť si skutočne pekné ikonky, ktoré oživia Váš telefón. Nebudeme zdržiavať a v rýchlosti si predstavíme tie najzaujímavejšie, no nebojte sa pohľadať si aj ďalšie, na Google Play ich je neúrekom. Za výberom stoja redaktori zahraničného servera AndroidBeat.

 

stark

Stark

Stark je jeden z najpopulárnejších balíčkov na Google Play. Obsahuje viac ako 1 400 ikoniek s galériou pozadí, ktoré sa k nim skvele hodia. Všetky ikonky sú pritom vo veľkosti 144 x 144 pixelov, vďaka čomu vyzerajú výborne aj na HD displejoch.

[app]kov.theme.stark[/app]

 

axis

Axis

Axis je relatívne nový balíček, ktorý v sebe obsahuje viac ako 1 000 HD ikoniek a 10 HD pozadí. Ikonky sú založené na „vintage“ vzhľade, vďaka čomu môžu učariť nejednému z nás/Vás.

[app]stealthychief.theme.axis[/app]

 

nox

Nox

Nox je balíček, za ktorým stojí vývojár balíčku Stark – Kodev. Podobne ako Stark, balíček ikoniek Nox obsahuje viac ako 1 400 HD ikoniek a samozrejme aj výber pozadí, ktorý je v cloude. Nox je nie len populárny balíček, ale aj veľmi obľúbený, keďže sa na Google Play pýši hodnotením 4,8/5 hviezdičiek.

[app]kov.theme.nox[/app]

 

blitz

Blitz

Ikonky Blitz sa od základných ikoniek veľmi nelíšia. Namiesto vytvorenia úplne nových ikoniek, vývojár balíčku Blitz len prerobil tie, ktoré dobre poznáme do „flat“ dizajnu, čím ich úplne oživil. Podobne ako zvyšok balíčkov, aj tento ikonky ponúka v rozlíšení 144 pixelov.

[app]com.pinknoze.blitz.pro[/app]

 

goolo

Goolors

Goolors je ďalší balíček, v ktorom nájdete hranaté ikonky s „flatovým“ dizajnom. Tieto ikonky sú ale plné farby a vďaka skvelému dizajnu do oka padnú jedednému záujemcovi. V balíčku pritom nájdete viac ako 1 300 HD ikoniek a 18 krásnych pozadí.

[app]com.ds.goolors[/app]

 

Ďalšie balíčky, ktoré by ste nemali prehliadnuť sú napríklad tieto: Tersus, KK, Stock UI Icon, Flatro, Hexacon, Tendere a Umbra.

Ak používate ďalšie, ktoré sme tu nespomenuli, neváhajte ich navrhnúť v diskusii nižšie, radi sa inšpirujeme.