Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 72.

Piatková porcia Android aplikácií 72.

5

Piatková porcia s poradovým číslom 72 opäť prináša pár zaujímavých aplikácií a hier v podobe novej benchmark aplikácie, nástroja na čistenie Android zariadenia, zaujímavej databázy interierových či exteriérových návrhov, ukazovateľa batérie alebo prepracovaného ekvalizéra.

Ďalej si môžete nainštalovať hru, Logo Quiz, Bubble Shooter, Balling 3D poprípade umeleckú fantasy gamesu či klasické Solitaire.

 

Basemark OS II

pic(007)

Basemark OS II je nová benchmark aplikácia, ktoré dokáže spoľahlivo ohodnotiť výkon nie len Android zariadení ale aj tých s iOS či Windows Phone pre následné porovnanie výkonov z databázy.

[app]com.rightware.BasemarkOSII[/app]

The Cleaner

pic(008)

Cleaner je bezplatná aplikácia, ktorá dokáže vymazať redundantné súbory, uvoľniť úložný priestor a RAM, a zrýchliť vaše Android zariadenie. To trvá len niekoľko sekúnd a vaše hry či systém pobežia rýchlejšie.

[app]com.liquidum.thecleaner[/app]

Houzz Interior Design Ideas

pic(010)

Táto „Wikipédia“ interiérového a exteriérového dizajnu musí pri tvorbe domova dokonale inšpirovať každého. Až dva milióny úchvatných fotografií rôznych štýlov príbytkov, doplnkov, vonkajších prevedení a podobne určite stoja za prezretie.

[app]com.houzz.app[/app]

 

Logo Quiz

pic(011)

Logá rôznych výrobcov a značiek na nás číhajú každý deň a podvedome ich určite poznáme. Otázne je však do akej miery. Otestujte svoje znalosti a skúste priradiť názvy k logám. Určite sa ocitnete v situácii, že logo dobre poznáte ale názov nie a nie prísť na um.

[app]com.logo.quiz.guess.it[/app]

 

Equalizer + mp3 Player Booster

pic(012)

Nie ste spokojní s kvalitou prehrávanej hudby z vášho smartfónu? Vylepšiť ju môžete napríklad pomocou softvérových hračiek ako je tento 5 pásmový ekvalizér s jedenástimi predvoľbami a množstvom nastavení.

[app]com.djit.equalizerplusforandroidfree[/app]

 

Bubble Shooter

pic(013)

 Aj keď je podobných hier v Google Play Store množstvo, čo už keď sú tak návykové. Bubble Shooter patrí medzi aktuálne novinky a ak potrebujete slušne zabiť čas napríklad v škole alebo v práci, inštalujte.

[app]com.minnavinet.bubbleshooterralph[/app]

 

Energy Bar

pic(015)

Veľmi nenápadný, no užitočný ukazovateľ batérie. Ak ho na snímkach obrazovky vyššie neviete nájsť, zaostrite na úplný vrch obrazovky. Jedná sa o tenký pásik, ktorého atribúty si viete samozrejme prispôsobiť.

[app]you.in.spark.energy[/app]

 

Solitaire

pic(016)

Kašlite na Windows. Legendárne „solitárky“ si viete zahrať aj na vašom Android smartfóne a tablete a v nudnej chvíli vždy padnú v hod.

[app]com.kathleenOswald.solitaireGooglePlay[/app]

 

Balling 3D

pic(017)

Ovládajte lopty z rôznych materiálov a dostaňte sa do portálu v stanovenom čase. Aj keď má táto logická 3D hra iba štyri úrovne, ďalšie sa chystajú prostredníctvom aktualizácie, takže treba byť trpezlivý.

[app]com.anifree.balling[/app]

 

Deemo

[fve]http://youtu.be/0oTNGhMroiM[/fve]

Deemo je naozaj jedinečná fantasy hra v umeleckom, ručne kreslenom štýle a za pochodu inštrumentálnej hudby. Deemo je vlastne mystická postava, dievčatko, ktorej musíte pomôcť dostať sa späť do neba.

[app]com.rayark.pluto[/app]

zdroj: GP