Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 71.

Piatková porcia Android aplikácií 71.

0

Pracovný týždeň opäť ubehol ako voda a jeho posledný deň si môžete spríjemniť zaujímavými aplikáciami a hrami. Napríklad tak privátnym messengerom, aplikáciou pre zaznamenávanie prezentácií a textov, hudobným prehrávačom, pekným počasím, vtipmi alebo nástrojom pre Drive synchronizáciu.

Hráči ocenia deštrukčnú hru, boxovanie, logickú návykovku alebo zjazdové lyžovanie.

 

Crumble Messenger

pic(020)

Žiadna registrácia, žiadne prihlásenie a po odoslaní správy má váš kontakt 60 sekúnd na prečítanie inak sa správa navždy stratí. Takto nejak vyzerá naozaj súkromné a bezpečné chatovanie prostredníctvom tejto aplikácie.

[app]com.phonezoo.android.crumble[/app]

 

YouSnap

pic(021)

Skvelý nástroj do školy alebo práce. V pár sekundách dokážete zachytiť písané poznámky alebo prezentáciu a aplikácia ich prevedie do pdf alebo jpg formátu v čitateľnom prevedení prostredníctvom rôznych nástrojov.

[app]com.cyberlink.yousnap[/app]

 

Beat

[fve]http://youtu.be/HhkC7I-VEl0[/fve]

Beat je zaujímavý hudobný prehrávať v Holo dizajne, ktorý podporuje prehrávanie hudby z cloud služieb ako Google Drive či Dropbox. Beat je vizuálne prispôsobiteľný a ovládať ho je možné aj vďaka „plávajúcemu“ widgetu z akejkoľvek inej aplikácie.

[app]de.stefanpledl.beat[/app]

 

Solo Weather

pic(022)

Toto veľmi pekne spracované počasie je zadarmo, neobsahuje reklamy a poskytne údaje o počasí zo všetkých kútov sveta. Aplikácia je zatiaľ ako beta verzia a do budúcnosti má veľký potenciál.

[app]home.solo.plugin.weather[/app]

Vtipy

pic(024) pic(023)

Blbý deň? Zlá nálada? Pár vtipov z tejto aplikácie Vás určite rozveselí a aj keď niektoré ani moc vtipné nie sú, nájde sa tam pár schopných kúskov. Aplikácia je lokalizovaná do českého jazyka, čo však určite nebude problém.

[app]com.megabytebomb.vtipycz[/app]

 

Google Drive Sync

pic

Aj keď sa nejedná o oficiálnu aplikáciu Google, napriek tomu Vám umožní automatickú synchronizáciu súborov s cloud službou Google Drive a to v oboch smeroch a synchronizácia môže prebiehať buď nepretržite a automaticky alebo v časových intervaloch.

[app]com.ttxapps.drivesync[/app]

 

 

Demolition Duke

pic(025)

Tento mix hier Angry Birds a Bridge Constructor Vás skvele zabaví a budete v ňom musieť strategicky rúcať zápalkové mosty logickým umiestňovaním výbušnín. Hra je pekne spracovaná v 3D a zmieriť sa musíte s in-app nákupmi.

[app]com.kinos.duke[/app]

 

FRS Ski Cross

[fve]http://youtu.be/NKxhyKE8Oqo[/fve]

Aj keď u nás po snehu ani stopy, otestovať zjazdovky sa dá aj na smartfóne alebo tablete prostredníctvom tejto vizuálne pôsobivej hry postavenej na engine Unity. Na škodu je absencia multiplayer módu no napriek krátkym závodom a jednoduchému ovládaniu hra zabaví.

[app]com.unity.freeride[/app]

 

Title Bout Boxing 2013

pic(028)

Ak nejakým spôsobom inklinujete k bojovým športom, nemali by ste vynechať túto hru. Jedná sa o akéhosi box managera, ktorý má v databáze viac ako 8000 bojových záznamov a vy, ako ináč stávkujete, sledujete štatistiky a podobne.

[app]uk.co.pisd.tbcb[/app]

 

Unblock

[fve]http://youtu.be/d-ckfKCaZEw[/fve]

Veľmi návyková logická hra, v ktorej musíte dostať z bludiska zlatú tehličku posúvaním blokov. Na výber je oddychový režim alebo Challenge režim, v ktorom sa snažíte dosiahnuť čo najvyššie skóre. Na výber máte samozrejme z množstva levelov a obtiažností.

[app]com.bitmango.unblockfree[/app]

zdroj: GP