Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 70.

Piatková porcia Android aplikácií 70.

5

V dnešnej piatkovej porcii Android aplikácií už klasicky nájdete niekoľko zaujímavých aplikácií a hier, ktoré podľa nás stoja za inštaláciu.

Medzi ne patrí šikovný prepínač aplikácií, nový antivírus, nástroj zobrazujúci zľavnené aplikácie, časovač, novú „čítačku“, snímač farieb alebo aplikáciu, ktorá je určená pre ľudí, ktorí sekli s fajčením.

Hráčov poteší akčná racingovka, plošinovka s RPG prvkami alebo prepracované bludisko.

 

Loopr – Task Switcher

[fve]http://youtu.be/ESqEy5ryhSU[/fve]

Loopr je zatiaľ v beta verzii, no funguje relatívne stabilne a svižne. Jeho úlohou je prepínať Vás medzi aplikáciami a dokážete mať tak oveľa rýchlejší prístup k svojim veciam a možnostiam.

[app]com.fb.looprtaskswitcher[/app]

 

Quit Smoking

pic

Jedno z najobľúbenejších novoročných predsavzatí je prestať fajčiť. AK ste sa tak rozhodli aj vy, táto aplikácia zaznamenáva koľko peňazí ste ušetrili, aký čas už nefajčíte a hlavne, o koľko sa predĺži váš život.

[app]com.quitcontrol.app[/app]

 

AppDeals

pic(001)

Nástroj AppDeals ostro sleduje ponuku aplikácií v Google Play Store a dokáže zobraziť aplikácie a hry, ktoré sú k dispozícii na stiahnutie za zvýhodnenú cenu, poprípade zadarmo.

[app]com.laurencedawson.app_deals[/app]

CM Security FREE

pic(002)

V Google Play sa objavila nová bezpečnostná aplikácia a pochádza z dielne autorov aplikácie Clean Master, takže kvalita je zaručená. CM Security je veľmi rýchly a užitočný antivírus, ktorý Vás zbaví neporiadku v zariadení.

[app]com.cleanmaster.security[/app]

 

Super Simple Sleep Timer

pic(004) pic(003)

Veľmi jednoduchá no zároveň užitočná aplikácia. Počúvate pred spaním prostredníctvom smartfónu hudbu alebo trebárs audio knihy? Pomocou tejto aplikácie si nastavíte časovač, kedy sa majú prehrávané média vypnúť a mohli ste tak v kľude zaspať.

[app]robj.simple.sleeptimer[/app]

Veeder News Feed Reader Google

pic(005)

Ďalšia z alternatív za už pochovaný Google Reader. Táto čítačka spĺňa všetky podmienky pre pohodlné a plnohodnotné používanie, takže si do nej môžete uložiť svoje obľúbené zdroje, články, môžete vyhľadávať tagy alebo kooperovať sociálnymi sieťami.

[app]com.veeder.world[/app]

 

Picklor : Camera Color Picker

[fve]http://youtu.be/I9Q9ziO69ko[/fve]

Veľmi zaujímavá aplikácia, pomocou ktorej dokážete identifikovať konkrétnu farbu z fotografie alebo z vášho okolia. Viac prezradí video vyššie.

[app]com.t8stub.app.android.colorpicker[/app]

 

Race Stunt Fight 3!

[fve]http://youtu.be/WnJOom1osKI[/fve]

Už tretie pokračovania azda najpopulárnejšej motocyklovej hry prináša parádnu grafiky, akciu na každom rohu a závody ako v mestách, tuneloch tak v horách na množstve výkonných strojov. Pozrite si trailer.

[app]rsf3.adrenalinecrew[/app]

 

Ball Patrol 3D

[fve]http://youtu.be/45o6Dz3lNDI[/fve]

Pekne spracované a zároveň náročné bludisko, v ktorom budete musieť riešiť množstvo úloh, vyhýbať sa nástrahám za asistencie 3D fyzikálneho engine-u.

[app]com.avd.bsb3D[/app]

 

Magic Rampage

[fve]http://youtu.be/Dxz4ru_2Fkw[/fve]

Tvorcovia populárnej hry Magic Portal nespia a vytvorili ďalšiu zaujímavú gamesu. Jedná sa o návykovú plošinovku, ktorá kombinuje prvky RPG a hack ‘n’ slash hier.

[app]com.ethanonengine.magicrampage[/app]

zdroj: Google Play