Úvod Novinky Pebble: Na CES 2014 očakávajte niečo špeciálne

Pebble: Na CES 2014 očakávajte niečo špeciálne

0

140102.CES-Tease-1024x264Tvorcovia obľúbených inteligentných hodiniek oznámili prostredníctvom blogu, že na tohtoročnej šou spotrebnej elektroniky môžeme očakávať niečo pod záhadným značením „špeciálne„. Hodinky so značkou Pebble sú medzi technologickým nadšencami celkom populárny výrobok. 

Text na blogu Pebble pozýva na predstavenie špeciálnej novinky, resp. špeciálnych noviniek, ktoré sa bude realizovať už o pár dní aj online „Pridaj sa k nám pondelok, 6. januára v 11 AM Pacifického času (2 PM Východ) na predstavenie s CEO Ericom Migicovským, vysielaným na getpebble.com. Pebberi, ktorí sa zúčastnili posledného CES predstavenia, minulý rok, Vám môžu povedať: nechcite si nechať ujsť novinky.

Tím Pebble má šťastie, že má takých skvelých podporovateľov: fanúšikovia a užívatelia, ktorí nám darovali čas a príležitosť vytvoriť špeciálnu technológiu, vhodnú na nosenie, a softvér. Pokiaľ sa nejaký Pebbleri objavia na CES, náš tím bude prítomný počas celej šou.

Aký špeciálny produkt na tohtoročnom CES – The Consumer Electronics Show – tento výrobca predstaví, zatiaľ nikto presne povedať nevie (pravdepodobne novú, vylepšenú generáciu Pebble hodiniek). Nezostáva nám preto nič iné, ako v kľudne počkať tých pár dní na oficiálne predstavenie.

Zdroj: blog.pebble.com via cultofandroid.com
Foto: get.pebble.comblog.pebble.com