Úvod Novinky Aplikácie TOP 10 aplikácií pre skvelý multitasking

TOP 10 aplikácií pre skvelý multitasking

6

Prehrávať video v tzv. „plávajúcom“ okne, používať miniaplikácie ako kalkulačka alebo poznámky, ktoré sú spustené súčasne s ostatnými ako napr. prehliadač a podobne dokážu fungovať v rámci multitaskingu.

Tieto možnosti ponúkajú napríklad nové Samsung zariadenia vo svojom používateľskom rozhraní, no a o zaujímavé funkcie multitaskingu nemusíte byť ukrátený ani vy, majitelia či už iných alebo starších smartfónov.

Pozrite sa na 10 skvelých aplikácií, ktoré Vám uľahčia prácu so smartfónom.

 

Mini Floating Notes

pic(010)

Táto aplikácia Vám umožní vytvárať poznámky okamžite bez ohľadu na to, či hráte hru, sledujete video alebo sa hrabete v prehliadači. Plávajúce okno s poznámkou je možné minimalizovať alebo meniť jeho veľkosť.

[app]com.ashk.floatingnotes[/app]

 

Hovernote

pic(011)

Hovernote slúži podobne ako predošlá aplikácia na tvorenie poznámok, záujemcov však môže prilákať na svoju stranu vďaka širším možnostiam nastavenia a zdieľania alebo aj dizajnom Androidu ICS. Poteší tiež nižšia cena aplikácie.

[app]com.mjlim.hovernote[/app]

 

Ad tablet keyboard

[fve]http://youtu.be/6TP65ssJXes[/fve]

Veľmi zaujímavá klávesnica určená pre tablety, ktorú je možné posúvať akokoľvek po obrazovke a meniť jej veľkosť ako aj rozloženie kláves. Na 14 dní je k dispozícii jej plná verzia zadarmo.

[app]com.aitype.android.tablet[/app]

 

LilyPad

[fve]http://youtu.be/z3PxNzKxyag[/fve]

Používate nejaký druh messengera či IM klienta? Chatovanie bude teraz pohodlnejšie vďaka plávajúcemu oknu, takže kvôli odpísaniu nemusíte teraz opustiť práve spustenú aplikáciu a prispôsobiť si môžete samozrejme veľkosť okna.

[app]tablifiedapps.lilypadhd[/app]

 

Stick it!

[fve]http://youtu.be/7-ViwFC_VtQ[/fve]

Stick it je skvelý prehrávač, vďaka ktorému môžete sledovať videá v plávajúcom okne to dokonca vo viacerých otvorených naraz. Aj v tomto prípade je možné meniť veľkosť okien.

[app]com.myboyfriendisageek.stickit[/app]

 

GPlayer

pic(013)

GPlayer dokáže taktiež prehrávať video a aj keď nie je tak prepracovaný ako Stick It, oproti nemu je zadarmo.

[app]gpc.myweb.hinet.net.PopupVideo[/app]

 

AirCalc On

[fve]http://youtu.be/5aGpTeGOx_k[/fve]

Veľmi užitočný nástroj ako do školy tak práce. Ak potrebujete urobiť pár výpočtov napríklad z údajov v prehliadači, nemusíte ho zatvárať a hľadať v ponuke kalkulačku. Táto dokáže byť umiestnená nad otvorenými aplikáciami a s radosťou ju tak môžete používať.

[app]com.myboyfriendisageek.aircalc[/app]

 

Floating Toucher

[fve]http://youtu.be/Pr_b1ZvsjlM[/fve]

Prepínanie medzi aplikáciami, nastaveniami a súbormi vďaka plávajúcemu menu, ktoré sa zobrazí po dotyku je doslova paráda. Môžete meniť prevedenia, farby, pridávať panely alebo upravovať funkcionalitu.

[app]com.boatmob.floating.touch[/app]

 

Plávajúci prehliadač

[fve]http://youtu.be/0JwzSZFRcyc[/fve]

Po písaní poznámok, pozeraní videa a počítaní môžete prostredníctvom tejto multitasking aplikácie v plávajúcom okne prehliadať aj internet.

[app]com.myboyfriendisageek.airbrowser[/app]

 

AirTerm

pic(012)

Geek Power! Naštartuje Linuxový príkazový riadok so všetkým čo k tomu patrí v plávajúcom okne. Znalci určite tušia, že aplikácia dokáže oveľa viac s root-om zariadenia.

[app]com.myboyfriendisageek.airterm[/app]

zdroj: PhoneArenaGP