Úvod Konkurencia Apple Majitelia iPhonov majú byť podľa logického testu najinteligentnejší

Majitelia iPhonov majú byť podľa logického testu najinteligentnejší

23

A je to tu opäť. Ďalší test, ktorý má určiť, ktorá skupina majiteľov smartfónov je najinteligentnejšia, resp. najrýchlejšia.

Za najnovším testom, ktorý absolvovalo tisíc majiteľov smartfónov stojí britská stávková kancelária Ladbrokes. O tom, že najinteligentnejšími majiteľmi smartfónov sú práve majitelia iPhonov informovali noviny Daily Mail.

Jednať sa pritom malo o logický test, ktorý pozostával zo siedmych logických otázok, pričom majiteľom smartfónov merali čas, za ktorý dané úlohy dokázali vyriešiť. Pokiaľ úlohu nevyriešili správne, museli si ju opraviť, pričom čas sa započítaval aj pri opravovaní.

NAJNIŽŠIA CENA APPLE iPHONE 5S:

Test dokončili najrýchlejšie majitelia iOS zariadení a to v priemere za 94 sekúnd. Majitelia Nexusov sa umiestnili na druhej priečke s priemerným časom 99 sekúnd, majitelia Samsungov na tretej priečke s priemerným časom 103 sekúnd, majitelia HTC zariadení s priemerným časom 105 sekúnd obsadili štvrtú priečku a majitelia smartfónov značky BlackBerry obsadili piatu priečku so 118 sekundami.

Test najrýchlejšie dokončil majiteľ Samsungu a to presne za 47 sekúnd. Dôvod takéhoto experimentu známy nie je, no ak sa chcete otestovať, zavítať môžete na tento web.

Zdroj: DailyMail via DSL