Úvod Smartphony Dohady Kovový Samsung Galaxy F: Najvybavenejší telefón od Samsungu vôbec?

Kovový Samsung Galaxy F: Najvybavenejší telefón od Samsungu vôbec?

44

O tom, že Samsung v prvej polovici tohto roka predstaví Galaxy S5 vedia už asi všetci fanúšikovia mobilných technológií.

Jednať by sa totiž malo o model, ktorý bude naväzovať na úspech, ktorý sa Samsungu podaril vybudovať ich sériou zariadení radu Galaxy S. Na internete sa však objavili informácie, ktoré naznačujú, že s Galaxy S5 bude predstavený ešte luxusnejší model, Galaxy F.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Jednať by sa pritom malo o smartfón s kovovou konštrukciou, ktorý bol navrhnutý v Európe a neskôr presťahovaný do Vietnamu, kde by ho mal Samsung začať vyrábať. Jedná sa teda o ďalší dôkaz toho, že Samsung vo Vietname skutočne začne vyrábať svoje nové zariadenia.

Galaxy S5 ‚len‘ s 1080p displejom?

Samsung Galaxy F bude najprémiovejším zariadením, ktoré by malo byť ešte drahšie, než samotný Galaxy S5. Momentálne nie je isté, či Galaxy F ponúkne lepšie špecifikácie, alebo či sa len bude jednať o konštrukciu z kvalitnejších materiálov.

Samsung Galaxy S5 má podľa niektorých špecifikácií ponúknuť „len“ 1080p displej, zatiaľ čo Galaxy F by mal ponúknuť chrumkavejší QHD 2K displej (2 560 x 1 600).

Na to, čo nakoniec Samsung predstaví si budeme musieť počkať. Čo ale hovoríte na prospekt kovového Galaxy F?

Zdroj: SamMobile