Úvod Smartphony Dohady DOHADY: Takto má údajne vyzerať nové UI pre Samsung smartfóny

DOHADY: Takto má údajne vyzerať nové UI pre Samsung smartfóny

5

Populárny užívateľ medzi technologickými nadšencami – @evleaks – zverejnil nové fotografie neznámeho užívateľského prostredia, tzv. UI (titulné foto). Podľa jeho komentárov na sociálnej sieti Google+, ide údajne o pripravované prostredie pre nadchádzajúce smartfóny od Samsungu. 

Ak sa lepšie zahladíte na fotky od @evleaks, nepochybne si všimnete, okrem výrazných grafických zmien, niečo podobné virtuálnemu asistentovi Google Now s tzv. kartovým dizajnom. Nakoľko nie je tretím stranám zatiaľ možné do virtuálneho asistenta zasahovať, môže Samsung pracovať na svojej vlastnej alternatíve, určenej pre centralizáciu dôležitých informácií pre užívateľa (foto nižšie).

Celkom podobne spracované užívateľské prostredie však obsahujú i nedávno predstavené Samsung tablety – Galaxy Tab Pro 10.1, Galaxy Tab Pro 12.2, Galaxy Note Pro 12.2 – čo mierne nahráva na dôveryhodnosti uniknutých fotografií. Či sa ale nakoniec stane špekulované UI skutočnosťou a uvidíme ho v očakávanom Galaxy S5, nikto zatiaľ presne povedať nevie.


 

Zdroj: @evleaks, sammobile.com
Foto: @evleaks