Úvod Aplikácie TIP NA APLIKÁCIU: VSCO Cam nie je len obyčajný editor fotiek

TIP NA APLIKÁCIU: VSCO Cam nie je len obyčajný editor fotiek

0

Nainštaloval som už niekoľko desiatok aplikácií na úpravu a vylepšenie fotografií, avšak ani jedna ma neokúzlila tak moc ako VSCO Cam. Vývojári aplikácie ukázali svoje talenty a výsledok je pravdu povediac jednoducho úžasný. Okrem nástrojov na skrášlenie diel ponúka aj možnosť kreatívne foto-blogovať na vlastnej subdoméne pod vsco.co

Android aplikácia VSCO Cam okúzli predovšetkým tým najviditeľnejším – užívateľským prostredím. Žiadny Holo dizajn však určite nečakajte, no i napriek tomu počítajte s tým, že budete mať problém odtrhnúť pohľad od toľkej nádhery. Ako už bolo spomenuté, v aplikácii nájdete ohromné množstvo rôznych funkcií na editovanie expozície, tieňov, kontrastu či aplikáciu pekných filtrov.

ŠTANDARD MOBILNÉHO FOTENIA

Okrem toho je možné sa zaregistrovať a veselo zdielať diela na vlastnom profile, kde je prístup aj cez internetový prehliadač. Nepočítajte ale s plnou sociálnou interakciou, lajkovanie a komentovanie fotografií – ala Instagram – nie je totižto možné. Stačiť bude musieť iba stream od nasledovaných zdrojov podľa Vášho výberu.

[fve]http://youtu.be/L8OXavsaYGE[/fve]

NAJNIŽŠIA CENA GOOGLE NEXUS 5:

[app]com.vsco.cam[/app]

Zdroj: play.google.com
Foto: play.google.com