Úvod Anketa ANKETA: Na ktorý smartfón sa najviac tešíte tento rok?

ANKETA: Na ktorý smartfón sa najviac tešíte tento rok?

30

Rok 2013 bol pre smartfóny veľmi úspešný. Objavilo sa niekoľko nových zaujímavých funkcií, urobil sa veľký skok v odvetví mobilných procesorov, dokonca sa predstavil prvý 64-bitový procesor A7 od Apple, svoje postavenie na trhu si upevnili prerastené telefóny, takzvané phablety a okrem iného sme sa dočkali a na niektorých zariadeniach sa objavil skutočný multitasking… Konečne.

Je tu však nový rok a už teraz sa mi krúti hlava z toho, čo nás čaká. Pravdepodobne to budú flexibilné smartfóny, rozšíria sa ohybné displeje, vyskytnú sa nové 64-bitové aplikácie, konečne sa snáď pohne s tým uniformným dizajnom, na trh sa určite dostanú prvé lastovičky ohlasujúce príchod poriadnych batérií, takých, ktoré hneď nezahlásia, že už sú vybité.

Bude to veľmi zaujímavé. Všetky tieto inovácie sa samozrejme najprv objavia vo vlajkových lodiach popredných výrobcov smartfónov. Na ktorý z nich sa tešíte najviac, prípadne od ktorého modelu najviac očakávate? Čo konkrétne si myslíte, že by sa mohlo tento rok zlepšiť? Krajšie displeje? Fotoaparáty? Výkonnejšie procesory? Batérie?

[poll id=“213″]