Úvod Neprehliadnite vlavo Oživte svoju domácu obrazovku a vyberte si z viac ako 900 špičkových...

Oživte svoju domácu obrazovku a vyberte si z viac ako 900 špičkových pozadí

1

Domácu obrazovku každého smartfónu, tabletu ale aj počítača či notebooku vždy skrášľuje nejaké to pozadie alebo ak chcete, wallpaper.

GooglePlus-Logo-02

Na internete alebo prostredníctvom rôznych aplikácii sú ich k dispozícii doslova milióny a každý užívateľ je tým svojim originálny. Niektorí užívatelia majú nastavené jedno pozadie veľmi dlhú dobu a neprikladajú mu dôležitosť, no väčšina používateľov Android zariadení plne využíva možnosti personalizácie a tak z času na čas pozadia menia či už podľa nálady alebo v rámci celkového dizajnu domácej obrazovky v kombinácii s ikonami či widgetmi.

Ak používate sociálnu sieť Google+ a ešte konkrétnejšie, ak ste členom skupiny CynogenMod, mohli ste natrafiť na používateľa s menom Samer Zayer, ktorý do tejto skupiny verejne zdieľal album so svojou zbierkou pozadí a vzhľadom na ich počet a skvelý výber si musí vybrať určite každý.

Ak Vás teda omrzelo to súčasné a hľadáte inšpiráciu, navštívte album tohto používateľa prostredníctvom odkazu nižšie a vyberte si to svoje.

Následne sa môžete pochváliť snímkou obrazovky s novým pozadím v diskusii pod článkom.

>Prezrieť album s pozadiami<