Úvod Dolu Aktualizácia pre HTC One na Android 4.4.2 KitKat dostupná už aj na...

Aktualizácia pre HTC One na Android 4.4.2 KitKat dostupná už aj na Slovensku

18

Taiwanský výrobca HTC hneď po predstavení Android 4.4 KitKat prisľúbil, že svoju vlajkovú loď HTC One zaktualizuje do 90 dní. To teda znamenalo, že to musel stihnúť do konca januára.

Pred sebou mal poriadny kus práce s optimalizáciou svojho softvéru, ale aj softvéru rôznych operátorov po celom svete. Podľa množstva správ, ktoré sme od Vás obdržali – za čo veľmi pekne ďakujeme! – to vyzerá tak, že aktualizácia dorazila aj do krajiny pod Tatrami.

Aktualizácia pre HTC One má slušných 308MB, pričom verzia firmvéru zariadenia sa po aktualizácii posúva na 4.19.401.8.

Čo sa zmien týka, tam situácia nie je až príliš jasná. Vieme, že zmenené sú napríklad farby ikoniek v hornej lište na štýl KitKatu (farba batérie), pridaná bola podpora cloudového tlačenia a profily na Bluetooth.

Zo základného HTC prehliadača sa vytratila podpora Flashu, no to by Vám nemalo vadiť, keďže tento prehliadač oficiálne nebol podporovaný už od polovice roka 2012.

NAJNIŽŠIA CENA HTC ONE:

Zaznamenali sme aj sťažností na to, že sa Vám aktualizácia nepodarila stiahnuť. V tomto prípade odporúčame zariadenie reštartovať. Majte však na vedomí, že ak používate Nova/Apex alebo nejaký iný launcher, pred aktualizáciou ich vypnite a zariadenie reštartujte.

Tak čo, dostali ste aktualizáciu aj Vy? Ak áno, ako ste s ňou spokojní?

Ďakujeme za tip, všetci!