Úvod Smartphony Dohady Špecifikácie LG G3: 5,5 palcový 2 560 x 1 440 displej, osemjadrový...

Špecifikácie LG G3: 5,5 palcový 2 560 x 1 440 displej, osemjadrový procesor, 16Mpix fotoaparát

24

Ešte v auguste LG predstavil 5,5 palcový IPS LCD panel s rozlíšením 1 440 x 2 560 (Quad HD -QHD). Pri jeho predstavení nám neprezradili, kedy ho plánujú použiť v prvom zariadení. Podľa posledných správ to môže byť už v druhej polovici 2014.

ZDNet Korea totiž včera citoval anonymný zdroj, ktorý potvrdil, že LG G3, teda nástupca terajšieho LG G2 by už takýmto displejom s QHD rozlíšením mohol disponovať. Okrem Quad HD displeja by novinka mala ponúknuť aj najnovší 16Mpix fotoaparát, osemjadrový procesor priamo od LG a veľa ďalšieho. LG G3 sa má interne prezývať LG Odin, pričom LG nemá pracovať len na novej vlajkovej lodi ale aj na nových tabletoch LG G Pad.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2:

LG si počas tohto roka u ARM zakúpil licencie na svoje procesory série Cortex-A50, ktoré sú okrem iného založené na 64 bitoch. Je teda veľmi pravdepodobné, že LG G3 už ponúkne vlastný procesor navrhnutý inžiniermi z LG.

Ďalšou horúcou novinkou s QHD displejom má byť samozrejme Galaxy S5, čo je smartfón, ktorý sa už údajne začal vyrábať. Pre LG by teda dávalo zmysel, ak by svoju novinku predstavili v podobnom období a nie až o pol roka na to. Či sa tak nakoniec rozhodnú, alebo nie, je už hudba budúcnosti.

LG G Pad W500 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Kedy by mali LG G3 predstaviť podľa Vás?

Zdroj: ZDNet Korea via PhoneArena