Úvod Aplikácie Slovenská navigácia Sygic predstavila verziu špeciálne upravenú pre taxikárov

Slovenská navigácia Sygic predstavila verziu špeciálne upravenú pre taxikárov

0

Európski taxikári od dnes môžu využiť navigáciu Sygic Taxi

Sygic je jedna z najobľúbenejších aplikácií na trhu, ktorú používajú milióny ľudí po celom svete. Slovenská spoločnosť dnes predstavila nový produkt, Sygic Taxi.

Navigácia je určená pre zariadenia s operačným systémom Android, pričom navigácia obsahuje vyhradené jazdné pruhy pre taxikárov, čím im pomáha vyhnúť sa rušným miestam.

Podobne ako aj klasická verzia Sygic, tak aj verzia pre taxikárov pracuje s offline mapami a preto nie je nutné byť pripojený k internetu. Navigácia okrem špeciálnych jazdných pruhov obsahuje aj čísla domov, čím taxikárom zjednoduší nájdenie hľadanej adresy.

Funkcie Sygic Taxi:

  • Offline mapy uložené priamo v telefóne bez potreby internetového pripojenia
  • Optimalizované mapy pre potreby vodičov taxislužieb
  • Optimalizácia trasy na základe dopravnej situácie a historických dopravných dát
  • Očakávaný čas príchodu
  • Aktualizácia máp na tri roky zadarmo

Využili sme naše skúsenosti z budovania vedúcej globálnej navigačnej aplikácie Sygic GPS Navigation a priniesli riešenie pre profesionálnych vodičov taxislužieb prispôsobené pre ich špecifické potreby,“ povedal CEO spoločnosti Sygic Michal Štencl.

Špeciálna verzia Sygic Taxi bude dostupná na e-shope spoločnosti, ako aj na Google Play s cenou 64,99€ za balík: DAHC (Nemecko, Rakúsko, Lichtenštajnsko a Švajčiarsko) Benelux, Fancúzsko, Veľká Británia a Írsko, Iberia (Andora, Kanárske ostrovy, Gibraltár, Španielsko, Portugalsko), Nordics – Dánsko, Fínsko, Nórsko, Švédsko, alebo východná Európa.

[app]com.sygic.taxi[/app]

Zdroj: Tlačová správa