Úvod Novinky Samsung Gamepad oficiálne predstavený: pohodlné ovládanie pre všetkých hráčov

Samsung Gamepad oficiálne predstavený: pohodlné ovládanie pre všetkých hráčov

2

Po tom, ako nás Samsung zahrnul hŕstkou výkonných zariadení, priam určených pre náročné hry nám teraz ponúka ďalšiu vychytávku.

Oficiálne totiž predstavil herný ovládač GamePad, ktorý je optimalizovaný pre smartfóny radu Galaxy.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Na ovládači nájdeme starý dobrý „D-Pad,“ 2 analógové páčky, 4 tlačidlá a na zadnej strane ďalšie 2 tlačidlá. Hráči si nový ovládač budú vedieť pripojiť ku Galaxy smartfónu pomocou NFC a Bluetooth 3.0. Momentálne nie je jasné či bude ovládač schopný spolupracovať aj so zariadeniami mimo radu Galaxy.

2

Samsung o svojom novom ovládači tvrdí, že jeho rámik je vyrobený z odolnej oceli a poskytuje svorku, resp. zverák, ktorým si k ovládaču budete schopní prichytiť aj tie najväčšie smartfóny (až do 6,3 palcov).

3

4

Samozrejme nie všetky hry podporujú nový ovládač od Samsungu, takže budete musieť chvíľu bojovať, aby ste našli takú, ktorá dokáže využiť jeho potenciál. Samsung chce tento proces zjednodušiť a to tým, že po stlačení tlačidla „Play“ na ovládači, sa na smartfóne otvorí sekcia s hrami, ktoré sú pre daný ovládať optimalizované. Zo začiatku sa môžete tešiť na 35 titulov, vrátane týchto:

  • Need for Speed Most Wanted
  • Asphalt 8: Airborne
  • Modern Combat 4: Zero Hour
  • Virtua Tennis Challenge
  • Prince of Persia: The Shadow and the Flame
  • Viac hier v roku 2014…

Samsung o cene tohto zariadenia mlčal, no prezradil dostupnosť, ktorá by mala začať Európou a neskôr sa rozšíriť do zvyšku sveta.

Zdroj: Phandroid