Úvod Hry Piatková porcia Android aplikácií 66.

Piatková porcia Android aplikácií 66.

1

Piatková porcia Android aplikácií už s poradovým číslom 66 Vám opäť prináša pár odporúčaní na zaujímavé aplikácie a hry. Z aplikácií si môžete vybrať MS sociálnu sieť, aplikáciu plnú otázok a odpovedí, skvelé rádio, čítačku zábavných webov, tvorcu mini aplikácií a nástroj na prácu s archívmi.

Z hier na Vás čaká lovecký simulátor, k realite sa snaží priblížiť aj titul Gun Club 3, ďalej natrafíte na nočnú moru a akčnú 2D plošinovku.

 

TouchDevelop

pic(016)

Vytvárajte na vašom smartfóne alebo tablete jednoduché aplikácie prostredníctvom tohto nástroja. Môžete vymyslieť jednoduché zábavné hry alebo  automatizované programy opakujúcich sa úloh a podobne.

[app]com.microsoft.touchdevelop[/app]

Socl

pic(017)

Vedeli ste, že Microsoft má niečo ako sociálnu sieť? Jedná sa o aplikáciu Socl a môžete prostredníctvom nej vytvárať a zdieľať veci, ktoré máte radi. Môžete tak učiniť prostredníctvom bohatých virtuálnych koláží a príspevky ďalej postúpiť aj na známy Facebook, Twitter a podobne.

[app]com.microsoft.fuselabs.socl[/app]

piQ

pic(019)

Stalo sa Vám niekedy, že ste nevedeli čo „to“ je? Nahrajte fotku a jednoducho sa spýtajte prostredníctvom tejto originálnej aplikácie. Rovnako môžete reagovať aj na ostatné témy a niekedy sa dozviete naozaj zaujímavé veci.

[app]akasoft.piq[/app]

LolReader

pic(020)

LolReader je skvelý nástroj ako mať obsah zo všetkých zábavných webov a služieb po ruke v jednej aplikácii. Určite poznáte MemeCenter, 9gag, iFunny, Imgur…a ak nie, mali by ste. Určite sa zasmejete.

[app]co.lolreader[/app]

 SKY.FM

pic(021)

SKY.FM je veľmi populárne internetové rádio, ktoré má pokryté kompletnú žánrovú skladbu hudby akú si len viete predstaviť. Aplikácia ponúka jednoduché používateľské rozhranie, názov hrajúcej skladby ako aj nasledujúcich trackov a na 7 dní dostanete premium prístup s reprodukciou hudby v mp3 kvalite a bez reklám.

[app]com.audioaddict.sky[/app]

 

ZArchiver

pic(008)

 AK hľadáte účinný a jednoduchý nástroj pre prácu s archívmi, ZArchiver Vás nesklame. Môžete vytvárať, komprimovať alebo rozbaľovať všetky najpoužívanejšie typy archívov.

[app]ru.zdevs.zarchiver[/app]

 

 Cabela’s Big Game Hunter

pic(007)

Pre nezasvätených, Big Game Hunter je neformálny lovecký simulátor a konkrétne sa Vám v tejto hre môže pred hlavňou objaviť až 20 rôznych zvierat. Na výber budete mať samozrejme aj z viacerých druhov zbraní a nebudú chýbať „pomôcky“ ako spomalenie času a alebo rentgenový pohľad.

[app]com.activision.cabelas.biggamehunter[/app]

 

Savant – Ascent

[fve]http://youtu.be/jYQ2BazFFEg[/fve]

Savant – Ascent je akčná 2D plošinovka s poriadnou dávkou strieľania, v ktorej budete so svojím hlavným hrdinom ničiť všetko čo Vám príde do cesty. Aj keď je aplikácia k dispozícii na stiahnutie za 1,46 € na oplátku v hre neexistujú žiadne možnosti in-app nákupov alebo reklama.

[app]com.dpadstudio.SavantGame[/app]

 

Gun Club 3

[fve]http://youtu.be/BbyaG6ZDMm4[/fve]

Čo tak mať po ruke arzenál tých najlepších zbraní a každú z nich si vyskúšať a porovnať ich vlastnosti? Hra ponúka realizmus v podobe detailných interaktívnych 3D modelov zbraní a animácií.

[app]com.nextgenreality.gunclub3[/app]

 

Nightmare: Malaria

[fve]http://youtu.be/li43wERsAp4[/fve]

Táto hra je svojím spracovaním tak trochu desivá. Budete v nej utekať s malým dievčatkom pred prízrakom komára a jedinou ochranou je známa moskytiera. Prežite 21 levelov v dvoch svetoch a zaujímavosťou je, že vývoj hry podporila aj nadácia proti malárii.

[app]com.psyop.againstmalaria[/app]

zdroj: GooglePlay