Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 65.

Piatková porcia Android aplikácií 65.

2

Piatková porcia s poradovým číslom 65. prináša už štandardne niekoľko tipov na zaujímavé aplikácie a hry. Z aplikácií nájdete okresanú verziu Facebooku, launcher, organizér súborov, narodeninovú aplikáciu, plávajúci hudobný prehrávač a upokojujúce zvuky.

Hráči určite radi vyskúšajú legendárny retro titul, parádne zjazdové lyžovanie, 3D plošinovku či hrdinské fantasy RPG.

 

Facebook Lite

pic(003)

Facebook Lite je niečo ako ľahšia verzia Facebooku. Skvele sa hodí pre entry-level zariadenia alebo tie so starším dátumom výroby vzhľadom na to, že aplikácia má minimálne nároky na ukladací priestor ako aj pamäť  RAM.

[app]it.pesarosystem.facebooklite[/app]

 

KitKat Launcher

pic(002)

Bolo len otázkou času, kedy sa v Google Play Store objaví launcher, ktorý bude simulovať prostredie nového Androidu 4.4 Kit Kat. Aplikácia má slušné hodnotenia, je rýchla a ponúka všetko čo od launcher aplikácie očakávate.

[app]com.nick.kitkatlauncher[/app]

 

Redirect File Organizer

pic(007)

Redirect File Organizer konečne ponúka spôsob, ako automaticky organizovať všetky súbory. Koncept je jednoduchý a môžete tak napríklad určiť aby sa video súbory ukladali automaticky do priečinka filmy a tak podobne.

[app]com.tobino.redirectsfree[/app]

Birthday App

pic(008)

Úplne bezplatná a jednoduchá aplikácia s čistým dizajnom Vás dokáže dokonale upozorniť na narodeniny všetkých vašich známych, rodiny či kolegov. Synchronizácia s Facebookom či Google Contacts je samozrejmosťou.

[app]com.chuger[/app]

 

TaoMix

[fve]http://youtu.be/ammIzJVBM2I[/fve]

Tao Mix je veľmi zaujímavá aplikácia, pomocou ktorej si dokážete doslova namixovať dávku príjemných a relaxačných zvukov. Tie skvele poslúžia pri čítaní, cvičení alebo pri ukladaní sa na spánok a nové zvuky budú pribúdať s aktualizáciami ako aj ďalšie vylepšenia.

[app]air.com.demute.TaoMix[/app]

 

SidePlayer

pic

S týmto plávajúcim ovládaním hudobného prehrávača môžete kedykoľvek prepnúť alebo pozastaviť práve hrajúcu skladbu. Zatrasením či švihnutím ovládač aktivujete, pričom ďalšie funkcie ako aj témy sú k dispozícii v nastaveniach.

[app]com.side.player[/app]

Clash of Puppets

[fve]http://youtu.be/z8lkkBn1XqI[/fve]

Clash of Puppets je zábavná 3D plošinovka, v ktorej budete musieť prechádzať tromi svetmi a bojovať s množstvom bábkových príšer. Pre drsných hráčov tu je nekonečný režim, v ktorom budete bojovať až do úplného vyčerpania síl. Pozrite si trailer.

[app]com.crescentmoongames.clashofpuppets[/app]

 

Double Dragon Trilogy

[fve]http://youtu.be/dVjIpn-iAjw[/fve]

Obzvlášť hráči istého veku ocenia tento retro titul, ktorý sa po mnohých emuláciach konečne dostal na platformu Android a to oficiálne prostredníctvom Google Play. Double Dragon trilógia poteší na dlhé hodiny všetkých vyznávačov old school hier.

[app]com.dotemu.ddtrilogy[/app]

 

Heroes of Dragon Age

[fve]http://youtu.be/dVjIpn-iAjw[/fve]

Strategické fantasy RPG poteší nejedného hráča a pod toto sa podpísala populárna spoločnosť EA. Čakajú na Vás všemožné monštrá a hrdinovia, pekné animácie, grafika, prechádzať budete musieť epické questy, porážať bossov, zbierať trofeje…je toho naozaj dosť. Pozrite si promo video a vyskúšajte hru.

[app]com.ea.game.dragonage_row[/app]

 

Ski Challenge 14

[fve]http://youtu.be/V1LJRoWZVng[/fve]

Zima je definitívne tu a s ňou súvisí aj napríklad také zjazdové lyžovanie. Ak sa Vám zrovna nechce na svah do zimy, zajazdiť si môžete aj na svojom Android zariadení a postará sa o to titul Ski Challenge 14. Čakajú na Vás dynamické závody v reálnych lokáciach, prekonávanie rekordov, súperenie s lyžiarmi v online tabuľke z celého sveta a podobne.

[app]com.greentube.sc14.gametwist[/app]