Úvod Aplikácie Mobilné aplikácie Electronic Beats prinášajú ešte lepší zážitok z hudby

Mobilné aplikácie Electronic Beats prinášajú ešte lepší zážitok z hudby

1

 

Telekom Electronic Beats predstavuje EB Apps. V nových aplikáciách, vytvorených pre systémy iOS, Android a Windows Phone, nájdete nielen záznamy z fantastických koncertov a djských setov, ale aj množstvo ďalšieho hodnotného obsahu.

Pre Electronic Beats sú typické exkluzívne vystúpenia významných svetových hudobníkov, originálne vizuálne nápady a svieža komunikácia. Tieto prvky sa teraz podarilo prepojiť do troch nových mobilných aplikácií Electronic Beats Apps.

„Advanced“ komunikácia o „advanced music“

Doménou prvej Electronic Beats Radio App (iOS: iPhone + Android) sú audio záznamy z koncertov, djských setov a živé festivalové prenosy z Electronic Beats v európskych mestách. Aplikácia pracuje podobne ako obľúbené streamingové služby Spotify či Dezeer a špecializuje sa najmä na fanúšikov elektronickej hudby. Možno v nej spravovať vlastnú knižnicu s čerstvou hudbou, či zakúpiť si lístky na eventy Electronic Beats. Podľa Android Apps Magazine ide o najlepšiu hudobnú aplikáciu roka 2013.

iPad Retina GUI PSD

Ďalšou novinkou je Electronic Beats Video App (iOS: iPhone/iPad), ktorá obsahuje viac ako 300 videí z koncertov a rozhovory s hudobníkmi ako Woodkid, Modeselektor, Caribou, Lana Del Rey, James Blake alebo Apparat Band. Skvelou funkciou je sledovanie týchto záznamov v offline režime. Stačí si ich zaradiť do zoznamu obľúbených videí a môžete si ich pozrieť neskôr bez potreby dátového pripojenia.

Sériu aplikácií završuje Electronic Beats News App (Windows Phone), ktorá poskytuje nový rozmer informovaniu o elektronickej hudobnej scéne na báze modifikovanej RSS. Aplikácia, dizajnovaná v spolupráci so značkou Nokia, beží na operačných systémoch Windows Phone 7 a 8.

Aplikácie Electronic Beats Apps si môžete stiahnuť úplne zadarmo.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=GhexY9EMPZE[/fve]

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=VOw5Vp5voCE[/fve]

————————————————————————————————————–

Electronic Beats (EB) je medzinárodný hudobný program vytvorený spoločnosťou Telekom. Všetky jeho aktivity zdieľajú spoločný virtuálny domov na adrese electronicbeats.net, kde najnovšie informácie o hudobníkoch a podujatiach striedajú reportáže na témy ako cestovanie, umenie, dizajn či fashion. Portál, venovaný dianiu okolo progresívnej hudby, obsahuje aj svoje vlastné EB Radio a EB Video. Mediálne portfólio uzatvárajú zberateľská podoba tlačeného EB magazínu a mnohokrát ocenená séria DVD Slices, ktoré obe vychádzajú štvrťročne vo vybranej distribúcii.

Viac informácií o Electronic Beats nájdete na www.electronicbeats.net