Úvod Smartphony Aktualizácie LG Optimus G dostáva aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

LG Optimus G dostáva aktualizáciu na Android 4.4 KitKat

2

LG s aktualizovaním svojich zariadení na najnovší Android 4.4 KitKat určite nezaháľa. Koniec koncov, zariadenie o ktorom je dnes reč už zaktualizoval v Taiwane a teraz je čas na krajinu, ktorá je k nám o čosi bližšie.

NAJNIŽŠIA CENA OPTIMUS G:

LG Optimus G bol predstavený ešte v auguste 2012 s veľmi slušnými špecifikáciami. V LG ho totiž vybavili 4,7 palcovým True HD-IPS + LCD displejom s rozlíšením 768 x 1 280, štvorjadrovým Snapdragon S4 Pro s jadrami o takte 1,5GHz, grafickým čipom Adreno 320, 2GB RAM, 32GB vnútornej pamäti, 13MPix zadný fotoaparát a vymeniteľnú 2 100mAh Li-Po batériu.

LG svoju vlajkovú loď, na ktorej je založený Nexus 4 začal aktualizovať v Estónsku, ale nebojte sa, pre nás sú to dobré správy. Aj keď aktualizáciu nezačali dostávať slovenské, resp. české modely, je dosť možné, že hneď po tom, ako aktualizácia prebehne v Estónsku (úspešne), LG aktualizovanie presunie do ďalších európskych krajín, vrátane tej našej.

Zoznam zmien, ktoré prináša aktualizácia nie je známy, no môžete sa tešiť na všetky vymoženosti Android 4.4 KitKat, ako napríklad Project Svelte, ktorý zrýchli prácu systému, ako aj vylepšený multitasking.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2:

O tom, kedy LG začne aktualizovať svoju vlajkovú loď z minulého roka aj na Slovensku Vás budeme informovať.

Zdroj: Facebook via CultofAndroid