Úvod Výrobcovia LG LG G2 je prepadák. Tvrdia to jeho predajné čísla

LG G2 je prepadák. Tvrdia to jeho predajné čísla

53

LG G2 je zaujímavé zariadenie. Juhokórejský výrobca G2 predstavil v druhej polovici 2013 s tým, že sa jednalo o veľkú konkurenciu ku Galaxy S4. Podľa posledných informácií sa mu to ale nepodarilo.

Jedná sa o 5,2 palcové zariadenie, ktoré vyzerá ako Galaxy S4 s tým, že má väčší displej s takmer žiadnymi rámikmi po stranách. Zaujímavé sú aj jeho tlačidlá, ktoré po bokoch nehľadajte, keďže boli odvážne umiestnené na zadnú stranu. LG G2 je so Snapdragon 800 a 2GB RAM skutočný high-end. Podľa kórejskej publikácie Asia Today však nie je dostatočne dobrý na to, aby oslovil masy.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2:

V článku, ktorý bol publikovaný len nedávno sa totiž píše o tom, že v Južnej Kórei LG za prvé štyri mesiace predal len niečo vyše 600 000 kusov svojej vlajkovej lodi. Ich predchádzajúcej vlajkovej lodi, LG Optimus G Pro sa za rovnaké obdobie podarilo predať 540 000 kusov.

Čo sa týka celosvetových predajov, tam to taktiež nevyzerá ružovo. Spoločnosť si predsavzala, že za tretí štvrťrok predá aspoň 3 milióny kusov G2, no to sa im nepodarilo. LG predal len okolo 2,3 miliónov kusov.

Čo by mal podľa Vás LG spraviť, aby nás zaujal v budúcom roku? Samozrejme okrem špecifikácií, pretože tie nefungujú vždy tak, ako by si ich výrobcovia priali. Mal by to byť nový softvér, lepšie príslušenstvo, krajší dizajn, alebo niečo úplne iné?

Zdroj: AsiaToday via AndroidBeat