Úvod Výrobcovia LG LG G Flex so zakriveným displejom je vo výdrži batérie najlepší

LG G Flex so zakriveným displejom je vo výdrži batérie najlepší

3

Ohnutý phablet LG G Flex je podľa nových testov redaktorov servera GSMArena novým rekordmanom vo výdrži na jedno nabitie. Testované pritom boli aj zariadenia ako Galaxy Note 3, Xperia Z1, LG G2 a ďalšie.

LG sa aj napriek obrovskej technologickej výzve v podobe ohnutého displeja podarilo zariadenie vybaviť krásnou 3 500mAh batériou, ktorá poháňa výkonné súčiastky, ako aj obrovský, 6 palcový OLED displej. Poďme sa teda pozrieť na to, ako sa mu darilo.

NAJNIŽŠIA CENA LG G2:

 

Výdrž pri telefonovaní

V oddelení výdrže pri telefonovaní je LG G Flex pri čase 25:19 druhý najlepší. Porazila ho len Xperia Z1. Na tretej priečke sa umiestnil Huawei Ascend Mate a hneď za ním LG G2.
 

NAJNIŽŠIA CENA SONY XPERIA Z1:

 

Výdrž pri prezeraní webu

Pri prezeraní webu to už nebolo také ružové. LG G Flex je totiž vybavený novou technológiou, ktorá prichádza s niekoľkými chybičkami krásy. Jednou z nich je zvýšená spotreba energie pri zobrazovaní bielej farby, ktorej je pri webových stránkach neúrekom. Odzrkadlilo sa to aj pri výdrži, kde LG G Flex zhasol po 9 a pol hodine, pričom dlhšie vydržali zariadenia ako Galaxy S4 mini, HTC One či iPhone 5s. Zaujímavé je však aj to, že Galaxy Note 3 sa spomedzi testovaných zariadení umiestnil na predposlednom mieste s výdržou 9:04.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4 MINI:

 

Výdrž pri pozeraní videa

Kde ale LG G Flex skutočne zažiaril je prehrávanie videa. Jeho batéria ho pri živote dokázala udržať takmer celých 20 hodín, zatiaľ čo Galaxy Note 3 a One Max to vzdali už po 13 hodinách. LG G Flex je tak výborným zariadením pre pozeranie filmov na cestách.
 

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY NOTE 3:

 

Celková výdrž

Spotreba energie pri vypnutom displeji je podľa redaktorov GSMArena jedna z najnižších na akomkoľvek Android zariadení. V teste vypnutý vydržal vyše štyroch dní.

Dosť teda záleží na tom, ako svoje zariadenie využívate Vy. Je dosť možné, že LG G Flex budete nabíjať skutočne raz za dva dni pri bežnom používaní s jedným či dvoma filmami.

Zdroj: GSMArena