Úvod Výrobcovia Huawei Huawei Ascend P7: Špecifikácie nástupcu supertenkého Ascend P6

Huawei Ascend P7: Špecifikácie nástupcu supertenkého Ascend P6

7

Huawei sa drží toho, čo zaberá. Jeden z ich najnovších smartfónov, Ascend P6 sa totiž pýši štatútom najtenšieho Android smartfónu a vyzerá to tak, že ich budúcoročný model nebude výnimkou. Čo sa však zmení sú špecifikácie, ktoré budú oveľa výkonnejšie.

NAJNIŽŠIA CENA HUAWEI ASCEND P6:

Novinka od Huawei s označením „Sophia“ by mala potenciálnych zákazníkov osloviť 5 palcovým TFT LCD displejom. Pod kapotou jej bude tikať HiSillicon Balong 910, ktorý ponúka štvorjadrový procesor s jadrami o takte 1,6GHz. Zvyšok špecifikácií taktiež nevyzerá úplne zle. Pripraviť sa môžete na 2GB RAM a 16GB vnútornej pamäti, ktorú si ale môžete rozšíriť pomocou microSD karty.

Celé zariadenie by malo byť vyrobené z prémiových materiálov, pričom vzhľad by sa oproti jeho predchodcu veľmi zmeniť nemal. Je teda dosť možné, že podobne ako Ascend P6, tak aj Ascend P7 ponúkne kovovú konštrukciu.

Zaujímavosťou je to, že Huawei o svojej novinke tvrdí, že bude schopná nahrávať najlepšie „selfie“ videá spomedzi všetkých smartfónov. Spoločnosť to chce dosiahnuť 8MPix predným fotoaparátom, zatiaľ čo na zadnej strane sa bude vynímať 13Mpix fotoaparát spolu s LED bleskom.

Celé zariadenie bude poháňať skromná, 2 460mAh batéria, pričom zariadenie už bude podporovať LTE kategórie 4, teda pásma 800/1800/2100/2600.

Telefón by mal byť predstavený budúci apríl, pričom o cene ani dostupnosti momentálne nemáme žiadne informácie.

Zdroj: GSMArena