Úvod Smartphony Dohady Dizajn HTC One 2014 v skutočnom 3D modeli

[FOTO] Dizajn HTC One 2014 v skutočnom 3D modeli

3

Pripravovaný HTC One 2014, alebo HTC Two, alebo HTC One 2, alebo HTC M8, akokoľvek ho chcete nazvať, je jedno z najočakávanejších zariadení.

Dnes sa na internete objavila fotografia, ktorá údajne zachytila jeho 3D model, ktorý bol na mieru „ušitý“ z plastu. Informácie pochádzajú od zdroja, ktorý má byť k novému HTC One veľmi blízko.

NAJNIŽŠIA CENA HTC ONE:

Telefón vyzerá veľmi podobne, no tentokrát má oblejšie rohy. Displej by mal byť o čosi väčší, než model z roku 2013 a to rovných 5 palcov. Nad aj pod displejom sa nachádzajú stereo reproduktory BoomSound, ktoré na HTC One máme tak radi. Vedľa vrchného reproduktoru sa nachádza 2,1MPix predný fotoaparát. Obrovská „brada“ telefónu s najväčšou pravdepodobnosťou ponesie logo HTC, spolu s kapacitnými tlačidlami, ako tomu bolo v prípade HTC One.

Zadná strana je taktiež veľmi podobná HTC One, s tým, že otvor pre fotoaparát je o niečo väčší, vedľa ktorého sa nachádza oválny otvor, kam pravdepodobne HTC umiestni duálny LED blesk. Fotoaparát by mal byť rovnaký, teda 4MPix ultrapixelový zázrak, ktorý niekomu vyhovuje, niekomu nie, no radi by sme videli vyššie rozlíšenie.

Vo vnútri nového HTC One 2014 by mal tikať Snapdragon 800/Snapdragon 805, ktorému by mali sekundovať 16GB ROM (vnútornej pamäti s možnosťou rozšírenia pomocou microSD slotu). Celé zariadenie by mal poháňať Android 4.4 KitKat a ako čerešnička na torte by mala byť vymeniteľná batéria.

Podľa dostupných informácií by mal HTC svoju novinku predstaviť na MWC 2014 v Barcelone, teda na udalosti, ktorá sa koná 24. – 27. februára 2014.

Čo hovoríte na možnú podobu HTC One? Plastový model vyššie je len hrubý náčrt toho, na čom taiwanský výrobca momentálne pracuje, takže dizajnovo sa môže zmeniť ešte veľa vecí.

Zdroj: PunkPanda via PocketNow