Úvod Novinky Majiteľovi Galaxy S4 vyhorela batéria, Samsung sa ho snaží umlčať

[VIDEO] Majiteľovi Galaxy S4 vyhorela batéria, Samsung sa ho snaží umlčať

33

Samsung Galaxy S4 je bez pochýb výborné zariadenie. Ponúka skvelé špecifikácie a výbornú podporu od vývojárov, ako aj samotného výrobcu. S týmto zariadením však nie je všetko tak ružové, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Už niekoľkokrát sme informovali o príbehoch, kde batérie zariadení radu Galaxy doslova explodovali. Je to spôsobené tým, že sa batéria prehreje, nafúkne, čím sa zvýši tlak a nakoniec vybuchne.

2 3 4

Niečo podobné sa stalo aj jednému Američanovi, ktorý sa o svojej skúsenosti rozhodol natočiť video, ktoré obsahovalo podrobný popis toho, ako sa to stalo.

Po tom, ako zúfalý majiteľ zariadenia, ktoré v čase nehody vlastnil len pár mesiacov oslovil operátora ohľadom reklamácie sa dozvedel, že najlepšie spraví, ak sa obráti na výrobcu.

6 7 8

Mladý Američan tak spravil, zástupca Samsungu mu okamžite odpovedal s tým, že mu zariadenie radi vymenia, no bude im musieť poslať video s daným ohoreným Galaxy S4. Netušiac čo na neho šijú to spravil. O pár dní na to si v schránke našiel dlhý list o tom, že musí video stiahnuť, inak na výmenu nebude mať žiaden nárok. Okrem toho mu v liste zakazujú akokoľvek o incidente informovať.

5 9

O tom, že by takéto praktiky prevládali aj na Slovensku zatiaľ nemáme žiadne informácie, aj keď je nutné dodať, že u nás je problém so samotnými servisnými strediskami, kde Vám reklamáciu odmietnu kvôli tomu, že Vám na zariadenia kvapla slza šťastia, keď ste si ho kupovali. #nohate

Čo hovoríte na jednanie Samsungu Vy? Je to niečo, čo Vás prekvapuje, alebo ste to od juhokórejského giganta tak trochu čakali?

Aktualizácia: Tu sú videá, ktoré sme spomínali v článku.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=dc4duKuPrQ0&feature=player_embedded[/fve]

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=2QHd-_qncEU&feature=player_embedded[/fve]

Zdroj: TomsHardware via SA