Úvod Výrobcovia Asus Aké je tvoje číslo? – ASUS opäť dráždi CES 2014 ukážkou

[VIDEO] Aké je tvoje číslo? – ASUS opäť dráždi CES 2014 ukážkou

0

Pred pár dňami zverejnil popredný výrobca Android tabletov – v poslednom čase však i akýchsi hybridov medzi tabletmi a smartfónmiASUS niekoľko sekundové video s indíciami k pripravovanému podujatiu CES 2014. Po pár dňoch ale svetlo sveta uzrela aj ďalšia video-ukážka, ktorá nám dá nepochybne ďalšieho „chrobáka do hlavy„.

Nové, 22-sekundové video (nižšie) sprevádzajú známe telefónne tóny a vyskytujú sa v ňom čísla ako 4, 5 a 6 – čo by mohlo naznačovať veľkosti displejov očakávaných noviniek (smartfónov) so značkou ASUS. Táto taiwanská spoločnosť sa totiž doteraz príliš nevenovala vreckovým zariadeniam na telefonovanie, nakoľko na pultoch obchodov ponúka predovšetkým tablety, teda až na pár výnimiek. Príchod ASUS smartfónov by určite zaznamenal veľký úspech, a to aj vďaka kvalitnému know-how.

Tlačová konferencia odštartuje už 9 dní – 6. januára 2014 12:00 p.m. (PST) / 20:00 p.m. (GMT) – a sledovať ju môžete na tomto odkaze press.asus.com, kde bude skvelá príležitosť uvidieť medzi prvými všetko, čo si ASUS v novom roku pre nás pripravil.

[fve]http://youtu.be/d1QVpWpL19g[/fve]

Zdroj: youtube.com via phandroid.com
Foto: youtube.com