Úvod Aplikácie 11 najkrajších aplikácií podľa Google

11 najkrajších aplikácií podľa Google [Zima 2013]

13

 
 

Dizajn aplikácií je jedna z najťažších vecí na celom projekte. Nie len, že vývojári musia nasledovať určité normy, aby tak zaručili bezproblémové používanie, no zároveň sa musia stať unikátnymi, aby mali v mori plnom rôznych aplikácií aspoň nejakú šancu.

Tím Android sa po Vianociach rozhodol zaktualizovať ich zoznam najkrajších aplikácií, ktoré ponúkajú výbornú funkcionalitu a v mnohých prípadoch, ešte krajší dizajn. Poďme sa pozrieť, čo vybrali.

 
 
[column size=two_third position=first ]Timely

Timely

Timely (od Bitspin) sú hodiny, ktoré zobrali koncept animácie do úplne nového levelu. Prechody obrazoviek sú jemné a samotné používanie pôsobí ako ovládanie skutočných objektov a nie len stláčanie rôznych tlačidiel. Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, či nastavovanie budíka môže byť zábava, Timely jednoznačne odpovedá, „áno!“
 
 
etsy

Etsy

Etsy je aplikácia, ktorá Vám pomôže objaviť svet plný krásnych ručne vyrobených objektov s premyslenými efektami a rozložením. Aplikácia sa vyníma aj malými detailami ako zahmlením, čo Vám pomôže sústrediť sa na jednu vec. Používanie tejto krásnej aplikácia je absolútne úžasné.
 
 
Circa

Circa

Circa je čítačka noviniek, ktorá je rýchla, elegantná a plná krásnych detailov. Sofistikovaná typografia a obrázky s efektom banneru, v spojení s inovatívnou a výbornou interakciou s užívateľom robia z čítania veľmi, veľmi príjemný zážitok.

[/column]

[column size=one_third position=last ]heart

Runtastic Heart Rate Pro

Runtastic Heart Rate Pro je krásne navrhnutá aplikácia, ktorá Vám umožní skontrolovať si rýchlosť tepu, vždy, keď chcete. Aplikácia to dokáže pomocou použitia blesku, ktorý dokáže prst presvietiť tak, aby potom fotoaparát zbadal malé zmeny v jeho farbe a to pri každom údere srdca.
 
 
Airbnb

Airbnb

Airbnb spája hosťov s hostiteľmi po celom svete, čím si môžu hostitelia privyrobiť, samozrejme len vtedy, ak svoj príbytok otvoria nejakému turistovi.
[/column]
 
 
pantry

The Whole Pantry

Od tímu Android: Tím, ktorý stojí za aplikáciou The Whole Pantry sa snaží podporiť komunitu v tom, aby sa vrátila k základným veciam, ako napríklad k zelenine, teda preč od cukrov a gluténu. Dostupné je široké portfólio receptov s obrovskými výhodami pre naše zdravie. V aplikácii nájdete kategórie od „Jeme pre krásu,“ až po „Bylinky pre všetky fázy tehotenstva.“

 
 
[column size=one_third position=first ]yahoo

Yahoo Počasie

Počasie od Yahoo bolo vždy veľmi vysoko na našom zozname najkrajších aplikácií, ktoré sa dajú vyskúšať. Extra funkcionalita, ktorú nedostanete nikde inde zahrňuje fotografiu pozadia, ktorá je zhodná s Vašou polohou. Okrem toho samozrejme nemôžeme zabudnúť na krásne animácie, interaktívny radar, tepelné, satelitné a veterné mapy.
 
 
pinterest

Pinterest

Pinterest Vám umožní „prišpendliť“ si obrázky, ktoré vás zaujmú, inšpirujú, alebo sú tak zvláštne, že si ich musíte uložiť.
[/column]

[column size=two_third position=last ]grand

Grand St.

Grant St. je veľmi podobná aplikácia k Etsy a to v tom, že ponúka trh ručne vybraných produktov, od mnohých výrobcov, ktoré Vám potom zobrazí vo veľmi príjemnom dizajne, ktorý poteší oči, zatiaľ čo objekty, ktoré zobrazuje a ktoré si môžete zakúpiť potešia srdiečko.
 
 
umano

Umano

Umano je jedna z tých unikátnejších aplikácií, ktorá Vám prečíta obsah z neustále rastúcej kolekcie článkov na internete. Umano však zatiaľ číta len v angličtine, no ak Vám to nerobí problém, bude sa jednať o skvelého spoločníka na dlhých cestách do práce, alebo za rodinou.
[/column]
 

Čo hovoríte na výber Google? Poznáte tiež pekne spracované aplikácie? Neváhajte a nominujte svojho favorita.