Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 64.

Piatková porcia Android aplikácií 64.

0

Posledný novembrový piatok okrem chladného počasia sprevádza aj dávka tipov na zaujímavé aplikácie a hry. Z aplikácií Vám dnes odporučíme tvorcu krátkych video prezentácií, nástroj na správu financií, inteligentný budík, plávajúce okno fotoaparátu a bezpečný messenger, ktorý šifruje komunikáciu.

Hry zastupujú ako 3D akčné tituly Dungeons & Dragons, Mech Conquest a Burn The Lot, tak logické puzzle hry Juice Cubes alebo Stack Rabbit.

 

Flipagram

pic

Vytvorte pomocou tohto nástroja krátke videá zložené z fotiek zo svojej galérie v smartfóne alebo na Istagrame, pridajte pôsobivú hudbu, časovanie, text a ukážte svoje zachytené zážitky priateľom v peknej video prezentácií.

 

[app]com.cheerfulinc.flipagram[/app]

 

Spendee

[fve]http://youtu.be/w4-LodKC5EE[/fve]

Spendee ju nový, úžasný nástroj na komplexnú správu financií. Aplikácia dokáže vaše príjmy a výdavky analyzovať a dokonca Vám ponúknuť inteligentné rady, ako zo svojich peňazí vyťažiť maximum.

[app]com.cleevio.spendee[/app]

 

Sleep Genius

[fve]http://youtu.be/c8CVoHdwpjw[/fve]

Sleep Genius je aplikácia, ktorá by Vám mala pomôcť k lepšiemu spánku a budenie s ňou by malo byť oveľa príjemnejšie ako s klasickým budíkom. Využíva pritom roky spánkového výskumu a špeciálny proprietárny algoritmus, ktorý analyzuje váš spánok a prebudí Vás jemným alarmom v tom správnom momente.

[app]com.sleepgenius.standard[/app]

 

Snapy

[fve]http://youtu.be/QPnS6lM8uxw[/fve]

Plávajúce okná video prehrávačov alebo messengerov sme tu už mali, no plávajúce okno fotoaparátu je novinkou. Aplikácia je ďalej vybavená pokrokovou funkciou zdieľania alebo úpravy fotografií prostredníctvom filtrov a podobne. Viac na videu.

[app]com.schiztech.snapy[/app]

 

Telegram

pic(004)

Určite ste v poslednom období v médiách postrehli správy o všemožnom odpočúvaní a sledovaní internetových ako aj iných komunikácií. Ak chcete komunikovať naozaj súkromne, skúste túto aplikáciu. V „secret“ režime ponúka šifrovanie správ na oboch komunikačných stranách ako aj ich trvalé odstránenie.

[app]org.telegram.messenger[/app]

 

Juice Cubes

[fve]http://youtu.be/n33gWKcFeNs[/fve]

Ulietavali ste na extrémne návykovej hre Candy Crush Saga známej aj z Facebooku? Juice Cubes je podobný puzzle koncept, ktorý je rovnako návykový a ponúka 165 levelov plných ovocia.

[app]ppl.unity.JuiceCubesBeta[/app]

 

D&D Arena of War

[fve]http://youtu.be/sfhQQXVL9kU[/fve]

Titul Dungeons & Dragons je späť a opäť prináša masívne hrdinské súboje v prepracovanom 3D prostredí a všetko vo free-to-play režime. Bojujte bok po boku so svojimi spoluhráčmi a ukážte nepriateľom kto je tu pánom. Ako hra vyzerá Vám prezradí promo video vyššie.

[app]com.mobage.ww.a1413.DnD_Android[/app]

 

Stack Rabbit

[fve]http://youtu.be/DouA-5ZbfzM[/fve]

Stack Rabbit je milá logická hra z dielne známeho rozprávkového Disney štúdia a budete v nej s králikom zbierať ovocie a zeleninu, pričom si budete musieť dať pozor na strážneho psa.

[app]com.disney.stackrabbit_goo[/app]

 

Mech Conquest

[fve]http://youtu.be/yuG5Yygz3XI[/fve]

Vývojári tohto titulu sľubujú intergalaktickú online vojnu obrovských rozmerov v zastúpení vesmírnych robotov. Vytvorte si vlastné železné monštrum z tisícov možných kombinácií, zbierajte úrovne, dobýjajte planéty, spojte sa s priateľmi a hlavne bojujte.

[app]com.hourblastgames.mechconquest[/app]

 

Burn The Lot

[fve]http://youtu.be/la9xoT_r6pM[/fve]

Burn The Lot je teraz k dispozícii za uvádzaciu cenu iba 0,72€ a budete si v nej musieť doslova presekať cestu okolo troch rôznych planét. 30 úrovní, 12 druhov nepriateľov, 9 bossov, zbieranie mincí, animovaná 3D grafika…pozrite si promo video.

[app]com.propaganda3.BurnTheLot[/app]

zdroj: Google Play