Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 63.

Piatková porcia Android aplikácií 63.

3

Predposledný novembrový piatok sprevádza ďalšia časť našich tipov na zaujímavé aplikácie a hry. V dnešnej porcii nájdete aplikáciu na meranie rýchlosti pripojenia, niečo pre futbalových fanúšikov, zaujímavé živé pozadia, novú, skvelú čítačku od Google, súkromnú sociálnu sieť, WiFi prenos súborov a vulgárny widget počasia.

Zabaviť sa ďalej môžete parkovaním áut, hraním na bicie, ovládaním guľôčky, turnajom v lukostrelbe alebo klasikou Človeče, nehnevaj sa.

 

Internet Speed Test

pic(002)

Interent Speed Test je pokročilý nástroj na meranie rýchlosti vášho internetového pripojenia. Okrem rýchlosti sa dozviete aj detaily o pripojení, môžete si nastaviť parametre v závislosti od druhu pripojenia a svoje namerané hodnoty môžete zdieľať prostredníctvom sociálnych sietí.

[app]pl.speedtest.android[/app]

 

Premier League Past & LIVE

pic(003)

Žiadnemu futbalovému fanúšikovi by nemala ujsť táto aplikácia. Ponúka kompletný pohľad na Premier League, live zápasy, tabuľky, hodnotenia, historické prehľady a mnoho ďalšieho.

[app]sportizr.android[/app]

 

500 Firepaper

pic(001)

Pokiaľ máte záľubu v živých tapetách, tento nástroj Vám ich poskytne nespočetné množstvo v rôznych kategóriach a v obrazoch z celého sveta. Aplikácia je vhodná skôr pre high-end zariadenia vzhľadom na vysoké rozlíšenie niektorých výtvorov a náročnejšie animácie.

[app]eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx[/app]

 

Kiosk Google Play

[fve]http://youtu.be/IS9gmW7uFXo[/fve]

Vyskúšajte novú, aktualizovanú Google aplikáciu Kiosk, ktorá Vám dá možnosť v peknom jednoduchom dizajne čítať všemožné novinky z online magazínov a web stránok, ktoré Vás zaujímajú. Samozrejmosťou je pridanie vlastných kanálov alebo ukladanie stránok pre neskoršie offline čítanie.

[app]com.google.android.apps.magazines[/app]

 

SquareHub

pic(004) SquareHub je zaujímavá súkromná sociálna sieť, kde môžete so svojou rodinou, priateľmi a kolegami zdieľať súkromné fotografie, posielať privátne správy, koordinovať rôzne činnosti alebo organizovať  plány.

[app]com.squarehub.app[/app]

 

WiFi File Explorer

pic(005)

 

Pristupujte k svojim súborom v smartfóne prostredníctvom webového prehliadača na PC. Sťahujte alebo pracujte s fotografiami, videami či hudbou bez toho, aby ste potrebovali kábel. Stačí ak ste v jednej sieti a všetko ide ako po masle.

[app]com.dooblou.WiFiFileExplorer[/app]

 

FWeather Widget

pic(006)

Funkčný widget počasia sa vždy hodí no tento je trochu iný. Je totižto vulgárny a to ako je vonku Vám pekne okorení spŕškou nadávok. Škoda, že zatiaľ neexistuje lokalizácia do slovenského jazyka. Bolo by to o dosť zábavnejšie.

[app]net.frakbot.FWeather[/app]

 

Parking Madness

pic(007)

Zaparkujte jedno z troch typov vozidiel v až 75-tich náročných úrovniach. Plyn, brzda,volant, radenie…všetko čo k ovládaniu auta patrí zabalené do schopnej 3D grafiky. Mimochodom, posledný level s vysokozdvižným vozíkom Vám dá naozaj zabrať.

[app]net.mobilecraft.parkingmadness[/app]

Real Drum Set

pic(008)

Máte hudobný sluch a bicie sú vašim obľúbeným nástrojom? Teraz môžete dať svojej kreativite zabrať aj prostredníctvom tejto hry. Ak máte naopak hudobný hluch, aspoň môžete svojmu okoliu hrať na nervy nekoordinovaným trieskaním do bubnov.

[app]com.danhilment.real.drumset[/app]

Ball Travel 3D Alpha

[fve]http://youtu.be/YGmy939XuEY[/fve]

V tejto návykovej 3D hre budete musieť dopraviť guľôčku do cieľa a popritom zbierať krúžky. Hra je však v Alfa verzii a obsahuje len 8 levelov bez možnosti uloženia. Má ale slušný potenciál a autor chystá 30 ďalších úrovní a vylepšenia prostredníctvom blížiacej sa aktualizácie.

[app]com.dll32.balltravel[/app]

 

Človeče, nehnevaj sa!

pic(009)

Kto by nepoznal túto legendárnu spoločenskú hru. „Človeče, nehnevaj sa!“ si teraz môžete s priateľmi zahrať aj na Android zariadeniach.

[app]com.azodus.ludo[/app]

Archery Tournament

[fve]http://youtu.be/B8GQtm12aQI[/fve]

Zabavte sa pri skvelom turnaji v lukostrelbe. Hra ponúka prepracované 3D prostredie, realistický fyzikálny model, turnaja sa môže zúčastniť až osem hráčov, pričom si samotný turnaj môžete vytvoriť a prispôsobiť úplne sami. Pre odvážlivcov tu je Endless mód s budovaním vysokého skóre.

[app]com.fatbatstudio.archery[/app]

Zdroj: Google Play