Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 60.

Piatková porcia Android aplikácií 60.

0

V poradí 60. časť nášho seriálu Vám už klasicky ukáže pár tipov na zaujímavé aplikácie a hry, ktoré stoja za vyskúšanie.

Z aplikácií nájdete niečo pre vašu bezpečnosť, hudobnú knižnicu, skrášlenie homescreenu, úpravu fotiek či mailového klienta.

Hrania chtivých jedincov čaká akčné RPG, logický titul, budovateľská hra, trošku zimného športu a likvidácia duchov v reálnom prostredí.

Pekný víkend!

Mic Block

[fve]http://youtu.be/0Gddo1bwUCs[/fve]

To, že niektoré aplikácie vyžadujú podozrivo mnoho oprávnení k niektorým funkciám zariadenia je všeobecne známe a ak trpíte utkvelou predstavou o o tom, že Vás niekto odpočúva, pomocou tohto nástroja jednoducho zabránite všetkým aplikáciam pristupovať  k mikrofónu.

[app]com.bettertomorrowapps.microphoneblockfree[/app]

SolMail

[fve]http://youtu.be/pr379BUMyzg[/fve]

SolMall je vysoko efektívny e-mailový klient, ktorý Vám umožní spravovať všetky svoje e-mailové kontá v jednej aplikácií. Aplikácia má príjemný dizajn, nechýba množstvo funkcií od kategorizácie mailov až po tzv. samolepky a ak intenzívne mailujete, určite ho oceníte.

[app]net.daum.android.solmail[/app]

 

Snapseed

Výber_015

Aplikácie na úpravu fotografií patria k obľúbenému sťahovanému sortimentu v Play Store a Snapseed patrí medzi špičku v tomto obore. Selektívna úprava, autokorekcia, orezávanie, množstvo filtrov, rámy, štýly…určite sa budete mať s čím pohrať

[app]com.niksoftware.snapseed[/app]

 

Autumn Trees

Výber_014

Vonku „zúri“ jeseň a tak si môžete tématicky k tomuto ročnému obdobiu prispôsobiť aj dizajn svojej domácej obrazovky. Slnko, mesiac, hviezdy, stromy, obloha, farby…všetko je možné prispôsobiť.

[app]com.adermark.autumntreesfree[/app]

Shuttle+ Music Player

[fve]http://youtu.be/Sm6DN5t1wPs[/fve]

Tento pokrokový hudobný prehrávač stojí za pozornosť hlavne vďaka akciovej cene 0,69€ a okrem štandardných funkcií ponúka „Google“ dizajn, množstvo vizuálnych tém, 6 pásmový ekvalizér, časovač a ďalšie vychytávky.

[app]com.simplecity.amp_pro[/app]

 

Even Up

[fve]http://youtu.be/Z6nPZxEzWKE[/fve]

Ak obľubujete jednoduché hry zamerané na logku respektíve puzzle štýl, nemali by ste prehliadnuť tento titul za, 0,72€. Budete v nej v 125 úrovniach spájať dlaždice až do úplného vyčistenia hracieho poľa. Viac prezradí video.

[app]com.simplemachine.android.evenup[/app]

 

Wraithborne

[fve]http://youtu.be/6sqhxtOm_JM[/fve]

Wraithborne je akčno-dobrodružné RPG plné prízrakov, škriatkov a všetkého čo patrí k starým legendám a mágii. Vy, ako hlavý hrdina sa musíte postarať o to, aby zostalo zachované to, čo zostalo zo samotného ľudstva.

[app]com.alphadoggames.Wraithborne[/app]

 

Snow Slopes

[fve]http://youtu.be/9FY9ZHH16I0[/fve]

Stavajte si vlastný svah pre svojho snowboardistu v reálnom čase a zbierajte mince pre dosiahnutie čo najvyššieho skóre. Grafika tejto návykovej hry je extrémne jednoduchá čo však bol samozrejme zámer vývojárov.

[app]com.g12dev.snowslopesfree[/app]

 

Westbound

[fve]http://youtu.be/5XxuuBtZz_8[/fve]

Váš vlak sa vykoľajil po cesta na západ a vy ste uviazli v kaňone plnom cudzincov. Za úlohu tam budete mať vybudovať svoje krásne westernové mestečko a premeniť tak nehostinné prostredie na útulný domov.

[app]com.kiwi.westbound[/app]

 

Chase Whisply

[fve]http://youtu.be/ViO71hipJxk[/fve]

Chase Whisply je FPS hra využívajúca tzv. rozšírenú realitu. Prostredníctvom fotoaparátu svojho zariadenia budete snímať prostredie v ktorom sa pohybujete a likvidovať nepríjemných duchov, ktorý sa na obrazovke ukážu.

[app]fr.tvbarthel.games.chasewhisply[/app]

zdroj: Google Play